Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
method.man.cz
S paní doktorkou jsem velmi spokojen, chodí k ní celá rodina a její bleskově rozhodnutí mi nejspíše zachránilo život. Maximální spokojenost
Németh
K paní doktorce chodíme celá rodina. Našemu synovi zachránila život právě proto že ho včas poslala na odporné vyšetření na které se čeká dost dlouho, přesto zařídila přednostní vyřízení. Její přístup mi spíše připadá jako ze staré doby. Lidský, citlivý, chápavý. Ne pouze stroze odborný. Vytvořili jsme si s ní díky jejímu přístupu vztah, že se neostýcháme zajít i s choulostivými problémy, kdy většina lidí čeká až je pozdě. Máme jí prostě rádi a máme k ní úctu. Vždy poslechneme její pokyny. Díky ní se mi podařilo porazit zvýšený cholesterol pouze úpravou stravy a přírodními podpůrnými léky. Jiný doktor Vám okamžitě nasadí léky a má Vás z krku. Možné důsledky neřeší. Můžu jenom doporučit.
alenka
Velmi pečlivá, důsledná. Neopomene poslat na jakékoliv další vyšetření, pokud má sebemenší pochybnosti o zdravotním stavu pacienta. Kéž by byli všichni lékaři tak svědomití.
Rýznar
Jsme velice spokojeni
Čekací doba nepřiměřená výkonu. V dnešní době, kdy se u lékaře nikde nečeká déle než hodinu, maximálně 2 mi přijde šílené čekat i půl dne, než dojdu na řadu k obvodní, která ani nemůže nic jiného, než poslat na vyšetření dále, maximálně předepsat brufen, nebo antibiotikum.
bátor
Hodnocení velmi slabé (2) zde se nezakládají na pravdě, s paní doktorkou máme celá rodina ty nejlepší zkušenosti a všichni známí to mohou jen potvrdit. Je opravdu špičková lékařka.
paní doktorka Chudobová patří ke špičkovým lékářům, má vždy profesionální přístup, nechybí lidské pochopení, jsem naprosto spokojená i se setřičkou p. Čermákovou, vždy se setkám s ochotou a milým jednáním, rozhodně hodnotím kladně
Hrbáčová E.
Nemůžu si na nic stěžovat. Vyslechne mě, podrobně se vyptá, poslechne si vše, co jí považuji za nutné říct, zapřemýšlí a vymyslí, co to asi bude. Párkrát jsem nedůvěřoval, ale pak se ukázalo, že měla pravdu. Ví si rady. Je ochotná.
Jsem nad míru spokojená. Banková
Velmi dobra pani doktorka