Klientům vyhovuje tato "krátká terapie" trvající v průměru 3 - 10 sezení.
- Psychoterapie
Online psychoterapie
Od 730 Kč -
Osobní psychoterapie
Hrazeno pojišťovnou -
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili PhDr. Martina Brodská? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názorOdpovědi
20 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Je možné hypnoterapii použít na léčbu poruch příjmu potravy, konkrétně bulimie? S bulimií se potýkám již mnoho let a mám pocit, že už jsem zkusila všechno. Díky.
Dobrý den, ano, je to možné. I kdyby se snížila četnost zvracení, je to užitečné.

Dobrý den chci se zeptat poprosit mám 15 ti letou dceru a je na mě zlá .Po rozchodu z přítelem se přítel oženil a dělá pořád problémy mezi mnou a mezi dětmi .Máme jí teď platit napůl skolu když řeknu že nemám na to abych jí dala kapesné je na mě zlá a řekne o mně že mě nemá ráda a že jsem k ničemu. Pořád na mě něco svádí a psychicky mě týrají. Můžu poprosit o radu jsem už někdy z toho zoufalá. Děkuji moc XXXX
Dobrý den, chápu, že to, co prožíváte, je náročné a vyčerpávající. V období dospívání jsou emoce často rozbouřené a děti někdy volí slova, která zraňují – aniž by to tak skutečně myslely.
Zkuste nejdříve sama sebe uklidnit a potom k rozhovoru s dcerou přistoupit s nadhledem dospělého, ale i se snahou porozumět věcem z jejího pohledu.