Lomnická
Paní doktorka i sestra , jsou velice příjemné a ochotné.Zákrok , který provádi vysvětlí a poradí, jak mám pečovat o můj chrup.Byla a jsem moc ráda , že mě přijmula i přestože má dostatek pacientů.Dodržuji kontroly a díky paní doktorce a sestře mam pěkný a zdravý chrup.Moc děkuji.
Mám s ní ty nejlepší zkušennosti, opravdu výborná
Před půl rokem jsem u paní doktorky byla, ale nebyla jsem spokojená, žádala jsem o injekci, protože trpím strachem ze zubaře, stále to odkládala, až mi provedla zákrok bez injekce a to ještě na jiném zubu, než který mě bolel s tím, že tamten bolet nemůže,když je zdravý... Slyšela jsem na ní dobré reference, proto mě toto odradilo, celkem ani nebyla moc příjemná...
Bezvadný tým,souhra lékařky a sestry,vstřícný přístup,čisté a příjemné prostředí,jemné bezbolestné ošetření,co víc si mohu přát. Zde jsem v těch nejlepších "zlatých"rukách.Už se nemusím bát. Děkuji
Zlaté ruce i srdce
bezvadná,příjemná profesionálmí přístup!!Nikdy jsem neměl chrup takovém pořádku!!Děkuji
Velmi laskavá, skvělá paní doktorka
Petra E.
Kdybych se neodstěhovala z Mariánek, tak bych určitě paní doktorku nevyměnila. Pár zubařů jsem tam vystřídala, než jsem našla ji, ale jedině ji doporučuju! A to jsem k ní nechodila jen na prohlídky, ale trhala mi zuby, brousila, mám od ní můstky a všechno naprosto v pohodě a hezky udělaný. Nemám jí absolutně co vytknout. Bohužel nevím, jestli ještě bere nové pacienty, měla toho už tenkrát docela dost.
paní doktorka,ale i sestřička jsou velice ochotné a vstřícné
martina
Jsme velice spokojeni vše vysvětlí a poradí.Ona i její sestřička jsou velice příjemné a ochotné.Za všechno jim velice děkujeme a ať se jim dobře daří.