Ordinace
U Domoviny 491, Liberec

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Ordinace

více lékařů s tak lidským přístupem o)
naše dcerky se k panu doktorovi vždy těší o)
laskavý přístup a profesionalita na vysoké úrovni. u pana doktora jsme pět let. vždy nám dobře poradil, vysvětlit a pochválil, když bylo co chválit o)

Umístění: Ordinace

Jsme rádi a vděční za to, že nás pan doktor přijal před pár lety do péče. Nejen že je odborník na správném místě, ale vždy když jsme potřebovali poradit nebo odeslat na další spec.vyšetření, vše bylo bez zbytečných průtahů a bylo rychlé jednání. Je to člověk na pravém místě a s dětmi to umí.

Pan doktor je skvely, empaticky a s detmi to skvele umi, vzdy mi vse vysvetli a co je velke plus, reaguje na email i tel o vikendu. Dcerka k nemu moc rada chodi :)

Výborný lékař s bohatými zkušenostmi a i když je to chlap jako hora, tak je k našemu malému synovi vždy velmi jemný a citlivý. Na jakýkoliv problém okamžitě zareagoval, poté vyřešil a vždy nám vše trpělivě vysvětlil. Hrňovi

Pan doktor má skvělý přístup, je velmi milý a ochotný. Jsem moc ráda, že nás vzal do péče i se starší dcerkou.

Skvělý doktor. Vždy vše vysvětlí, se vším poradí,dcera se vždy do ordinace těší i když ví,že ji možná čeká ne moc příjemné vyšetření. Veliká spokojenost. Neměnila bych :)

S panem dr Zitkem jsem velmi spokojena, skvělý lékař, odborník a úžasný člověk! Má mou plnou důvěru a jsem ráda, že obě děti můžou být v jeho péči.
R. Hladova

Vynikající a velmi zkušený lékař. Profesionální, otevřený přístup a velmi ochotný a milý člověk. Navždy mu budeme za jeho pomoc vděčni.

Pan doktor, je uzasny clovek moc rada k nemu chodim. Vzdy pomuze a poradi. Obdivuju jeho dobrou naladu a uzasny pristup k detem. Dcera k nemu moc rada chodi a tesi se na nej.

Pan doktor Zítek je moc milý člověk a odborník na tom pravém místě. Moc Vám pane doktore za vše děkujeme ( a že toho není málo....)..
Jana a kluci