2008 promoce na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity, Brno, obor stomatologie
2008-2015 Fakultní nemocnice Brno Bohunice – Klinika ústní, čelistní a obličejové chirurgie
od 2010 privátní stomatologická praxe Luhačovice
2012 Osvědčení odbornosti – Praktický zubní lékař
2013 Osvědčení odbornosti – Praktický zubní lékař stomatochirurg
člen České stomatologické komory
člen České stomatochirurgické společnosti
člen Společnosti maxilofaciální chirurgie ČLS JEP
Stomatochirurgie, implantologie
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Stomatochirurgie, implantologie
Nádražní 282, Luhačovice
Luhadent s.r.o.,
Monika
Velmi ochotný personální a skvělý přístup k pacientovi. Zajímají o stav v den zákroku i po dobu léčení. Trhaní 4ks osmiček na jeden zákrok, krásně umrtvené. Pan zubař Zicha a jeho sestřičky jsou profesionální tým. Můžu pouze doporučit
Pan doktor Zicha uplni profesionál na trhani zubu dnes mi pan doktor vytrhl 3 zuby a musím jen doporučit vůbec nic jsem necítil pěkne umrtvene velmi rychla a pečlivě práce moc děkuji a mužů jen doporučit
Martin B.
Naprosto profesionální a skvělý stomatochirurg, který ví, co dělá. Špičkově provedl poměrně náročnou extrakci horizontálně uložené osmičky a po pár dnech o tom skoro nevím.
I.K
Pan doktor Zicha je velice milí a sympatický muž , měla jsem strach s trhání zarostlého zubů v dásní ale jakmile mi byla podána injekci tak vše přešlo čekala sem chvíli v čekárně než zabere injekce . Pak si mě zavolali do ordinace a ani sem nepostřehla že mi páčil zub . Jen už je to hotovo. Velice můžu jen doporučit !!! Trhání zubů jedině v luhadentu !
Z.H.
MUDr.Martin Zicha je skvělý odborník a současně milý,usměvavý a vstřícný člověk.Panická hrůza ze zubařů mě díky němu přešla.Díky,Martine!