Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Martin Bařina
Lékář,který je super !Jeden z nejlepších,které jsem poznal. Ochotný, příjemný-člověk na svém místě.
Petr Havlásek
K panu doktorovi docházím již několik let a vždy byl citlivý, sympatický, usměvavý a snažil se mi odborně pomoct. Jeden z mála lékařů, ke kterým chodím rád a bez obav.
Pazderova
Pan doktor pečoval o mého syna, později i maminku, asi tři roky. Vždy byl příjemný, velice pečlivý a zodpovědný. Člověk na svém místě. Pokud bylo třeba, pan doktor vždy poradil, pomohl, i když už měl po pracovní době. Děkuji za příkladnou péči.
xy
Pan doktor je velmi prijemny, komunikativni, nasloucha, ochotne odpovida, vysvetluje, radi, povzbuzuje, usmiva se. Je velmi pozitivni. Rada k nemu chodim.
Petra
Velmi dobrý lékař, s lidským přístupem a úsměvem. Vždy vstřícný, vyslechne, poradí, je ohleduplný. Chodím k němu velmi ráda již bez ostychu. Nemám k němu jedinou výtku a to jsem pacientem již 2roky.
A.
Tento lékař léčí mou maminku i dědečka a oba jsou s ním spokojeni. Vždy pomůže, velmi lidský přístup.
PetrCH C.
Můžu doporučit. Dlouhá léta léčil maminku, byli jsme spokojeni. Velice lidský přístup.
Mgr. V.Golombková
Přístup tohoto lékaře k pacientovi je
Pan doktor je fajn,vždy se mi dostatečně věnuje.V posledním komentáři ho kritizujete za nějaké testy, ale ruku na srdce.Který lékař se vám v dnešní době tak věnuje,že pořád dělá testy a snaží se vám pomoct?Jen se rozhlédněte po našem zdravotnictví a některých lékařích,kteří si vás mnohdy ani nevšimnou.Tohoto lékaře doporučuji všem.Jsem spokojený pacient.
Tohoto lékaře opravdu nedoporučuji. Chodíme tam s babičkou která má jednoznačného alzheimera. Pan doktor ji ale jenom pořád dělá nějaké testy a říká, že je to v normě a babičce všechno co mu řekne tak uvěří. Např. Že si vaří, obléká se, uklízí apod. přitom babička sama nic nezvládne. A že si nepamatuje ani to, že její manžel už umřel a že má syna je katastrofa a pan doktor s tím stále nic nedělá. Poohlížíme se po jiném.