Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Implantáty
Parodontologické konzultace
Preventivní prohlídky
Vyšetření rtg
Záchovná stomatologie
3DK s.r.o., dentální klinika
09/2000 – 12/2000: Guy’s, King’s and St. Thomas’s School of Medicine and Dentistry
09/1996 – 06/1998: 2. lékařská fakulta University Karlovy, Praha
Profesní zkušenosti
09/2010 – doposud 3DK Dentální klinika, Praha. Kliniku založil společně s MUDr. Streblovem
06/2002 – 08/2010 Asklepion – klinika a institut estetické medicíny, Praha. Zástupce primáře oddělení stomatologie
11/2006 – 06/2010 Stomatologická klinika 1. lékařské fakulty, Praha. Výuka studentů zubního lékařství, obor stomatochirurgie
06/2007 – 01/2008 Scandcare Dental Clinic, Dubai, UAE
06/2002 – 05/2007 Asklepion Laser Centrum, Praha
Členství v odborných společnostech
Implantologický klub ČR
Publikační činnost
2010 – Streblov J, Palma M, Tomeček M. Minimálně invazivní techniky pro krytí gingiválních recesů. Kazuistika. LKS 10/2010
Přednášková činnost
6. 2. 2011. V. Kongres mladých zubných lekárov 2011, Senec (SK) – Tomeček M. Ošetření bezzubé čelisti.
29. 4. 2011. Odborná vzdělávací akce – Jihočeský rarášek – Tomeček M. Konzervativní vs. radikální ošetření selhávajících zubů
24. 9. 2011 XII. Kongres České ortodontické společnosti, Praha – Streblov J, Tomeček M. Parodontologická a implantélogická terapie jako integrální součást ortodontické léčby.
12. 10. 2011 Pražské Dentální Dny, mezinárodní kongres – Tomeček M, Streblov J. Pryskyřičná šroubovaná náhrada – optimální řešení rekonstrukce bezzubé čelisti.
12. 10. 2011 Pražské Dentální Dny, mezinárodní kongres – Streblov J, Tomeček M. Připojená gingiva kolem zub a keratinizovaná sliznice kolem implantátů – je opravdu zapotřebí
xmary02
Byla jsem nad mírně spokojena. Jediný, co by mohlo vadit, že se k doc Tomečkovi musíte objednat několik měsíců dopředu, ale pro me to vlastne znamenalo, že je to velký profesionál a je o nej zájem. Me velice ulehčili život svým chirurgickým zákrokem, a ja jsem při tom ano nevěděla, že tak lze udělat, před tím mi zádný doktor o tom neřekl a tak jsem se skoro cely život trápila. Je velice pečlivý a precizní.
Volfová Veronika
Po 5 letech strávených prakticky nepřetržitě v zubních ordinacích (nenarostli mi dvojky na horním patře-řešení-posunutí zubů rovnátky, implantace) mohu opravdu objektivně říct že po strastiplné cestě po zubařích všech specializací je až pan doktor Tomeček naprostý profesionál a člověk na svém místě. Jsem opravdu ráda že jsem se dostala právě do jeho péče. Vždy se snaží řešit každý problém o všech postupech informuje a jeho práce je bezchybná a precizní. Neopomenutelným bonusem je opravdu příjemný přístup k pacientům jak ze strany pana doktora tak celé jeho kliniky. Čistota a velmi příjemné prostředí ordinace je u pana doktora samozřejmost. VELICE DOPORUČUJI se na pana doktora s důvěrou obrátit!
Tereza
K panu doktorovi Tomečkovi chodím se svou 6-ti letou vnučkou a jsem mos spokojená.
Vnučka se nebojí a já se bát přestala.Po všech zákrocích /a nebylo jich málo/,mám bezbolestné
zuby a " hezký úsměv".
Magdaléna Vrábelová
Zhruba před deseti lety jsem byla "obětí" doslova sfušované práce jedné kutnohorské paní zubařky.Zbytečně mě připravila o přední zuby a nahradila je jednou šílenou korunkou.Díky panu doktorovi Tomečkovi,který celou tu hrůzu odstranil a nahradil novými,naprosto autentickými korunkami,se můžu zase smát:-).
Precizní a vstřícný lékař s velkým smyslem pro estetiku,přirozenost.Doporučuji
P.T.
Skvělé prostředí, příjemný personál, 5hvězdičkové služby.
Dobrý den, já byla dnes u pana doktora trhat zub moudrosti. Pan doktor odvedl precizní práci, všechno mi vysvětlil, byl vstřícný a trpělivý. Nic mne nebolelo. Pana doktora můžu všem jen doporučit a navíc má strašne milou sestřičku, což se dneska jen tak nevidí!
Kristína
Vysoce kvalifikovaný, lidský přístup, vždy s úsměvem a porozumněním pro situaci, v níž se pacient nachází.
Vřele doporučuji, strach a obavy ponechte doma.
Pavel
Nejlepší stomatolog !!!
K panu doktoru Tomečkovi jsem začala chodit asi před 3 lety a nemůžu si ho vynachválit. Jsem ráda, že jsem takového stomatologa objevila. Všechna práce dělaná do nejmenšího detailu. Dřív jsem se k zubaři bála chodit, teď se tam vždy těším. Všem doporučuji protože zaplatit si za zuby, které máme jen jedny se vyplatí.
k panu doktoru Tomečkovi jsem přišla s velmi
závažným stavem zubů celé horní čelisti.Postupně mi
provedl důkladné ošetření zubů, které jinde považovali
za problém. S jeho prací jsem velmi spokojená a pana
doktora doporučuji i lidem, kteří mají závažnější
problémy se zuby.
AG