Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jana
Velmi ochotný doktor, snaží se člověka vyslechnout a vyřešit problém. Jen mi někdy přijde, že toho zneužívají důchodci a chodí si s panem doktorem popovídat. Je velmi pečlivý a důsledný. Bohužel je také velmi opatrný co se týče předepisování antibiotik, proto se z bolesti v krku, na kterou mi běžné léky nezabíraly a říkala jsem mu to, vyklubal zánět středního ucha a musela jsem na pohotovost. V ordinaci je příjemná atmosféra, sestřička je taktéž velmi ochotná a laskavá.
B
Jsem s panen doktorem velmi spokojena, od přijetí, kdy uctvivě pozdraví podáním ruky, po rozloučení toutéž formou. Vše pečlivě zvažuje, komunikace výborná, přívětivý přístup, kontakt s pacinetem funguje. Doporučuji:)
RaK
Vstřícný, ochotný, mám k němu důvěru a to je pro mě hlavní.
Poctivec, důkladný, svědomitý, ochotný.
jste nej .........:)))))
Pan doktor je opravdu sympatický a vnímavý. Už jen to, že vám podá ruku když vejdete.Vyšetření jsou důkladná a nic neponechá náhodě. Jemu děkuji za to, že se s mými bolestmi začalo něco "dělat". A sestřičku bych taky neměnila.
3mir
Prostě a jednoduše fakt dost dobrý dochtor
milan
oceňuji přístup k pacientům a důslednost vyšetření
Miroslav Hrtús
Pan doktor je vynikající lékař ,který v této ordinaci už dlouho chyběl.Dokáže pacienta vyslechnout,vyšetřit,porozumí a potom pomůže.U něj v ordinaci se cítím jako člověk,protože doposud mi připadlo,že jsem simulant a obtížný hmyz.Má také příjemnou zdr.sestru.Konečně jsem poznal lékaře,který má svou práci jako poslání.
laura
mladoch na svém místě , šikovný zatím stále nadšen lékař , jen at mu to vydrží , držím palce
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frýdlantě nad Ostravicí