Pavel Růžička
Nejlepší zubař, jakého znám. Vždy maximálně ochotný, precizní a férový. Navíc pohodář s lidským přístupem. Maximální péči a pocit příjemného prostředí dodává super sestřička s úsměvem a přátelským přístupem. Nechápu stěžovatele ... k panu doktorovi chodíme celá rodina a všichni jsme maximálně spokojení. Pan doktor je TOP!
K.F.
S panem doktorem mám skvělé zkušenosti, zmírnil mou paniku z vrtání zubů, doporučuji ho kudy chodím, i jsem k němu zapsala syna. Takže za mě paráda!
vercavall
Pan doktor Martin Štěrba je vynikající zubní lékař, je ochotný, poradí a má s některými svými pacienty jako např se mnou ???? velkou trpělivost... Mohu jen doporučit... Za mne Top.
Furry
Pan zubař Štěrba je nejlepší zubař za posledních pár let střídání zubařů.Mám velice problémové zuby a taky strach ze zubařů, který se jeho přístupem velice zmírnil. Bohužel po zanedbání péče bývalé zubařky mi musel trhat zbylou část zubu a všechny zuby ooravit a dát do pořádku. Ne jen, že do půl roku dal vše do pořádku,ale jeho přístup je vážně odborný. Před každým zákrokem Vám sdělí, co je špatně a co se bude dít. Vrtal mi několik menších kazů i bez umrtvení a bylo to absolutně bezbolestné. Za mě už pouze pan Štěrba.
Kadeřnictví Machová Ledenice
Pan doktor Štěrba je odborník, ne že mě svým přístupem a opatrností zbavil strachu ze zubaře ale za krátkou dobu mi spravil vše co bylo nutné. Nikdy bych už zubaře za jiného neměnil. Macho Ledenice
Upravit nebo spravovat profilBolesti zubů v Českých Budějovicích
Chybějící zuby v Českých Budějovicích