Absolvoval na Masarykově Universitě v Brně, specializovaný obor Zubní lékařství, ukončený dosažením titulu MDDr. Od promoce pracuje pod vedením zkušeného lékaře, který mu umožňuje profesní a odborný růst. I díky přítomnosti zubního lékaře v rodině, má k oboru dlouholetý vztah, neboť zubní péče byla častým tématem rozhovorů. Pracuje na klinice Ridere - www.ridere.cz

Zkušenosti a nové poznatky pravidelně nabírá na celé řadě teoretických přednášek, ale i praktických stážích pod vedením zkušených lékařů, čímž ještě více prohlubuje svůj zájem o obor. Přednášky a témata jsou volena z celého spektra tak, aby se čím dál více profiloval do role praktického zubního lékaře, schopného pečovat o široké spektrum pacientů.

Z lékaře absolventa se postupem času stal lékařem, který na pracoviště přinesl celou řadu moderních technologii, podílí se na řízení a vedení týmu, stejně jako na sestavování léčebných plánů.

Bělení zubů

Estetická stomatologie

Ošetření kořenových kanálků

Ošetření zubního kazu

Prevence zubního kazu

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Ridere Bolestivé zuby

Pana doktora všem doporučuji.nase celá rodina začala k němu chodit a jsme velmi spokojeni.vcera jsme u něho byli,měla jsem bolestivý zub,hned se do něho pustil,i když v plánu byl jiný zub. To u zubaře před tím bych se ošetření nedočkala. Jsme rádi,že jsme k panu doktorovi smolikovi nastoupili.

B

Má první zkušenost je velmi pozitivní. Pěkný a moderní interiér. Lidé příjemní a pan doktor působí profi. Můžu doporučit.

Výborná komunikace, nulová čekací doba, poměrně krátká objednací doba, moderní vybavení ordinace a služby dentální hygienistky. Za mě vše na jedničku, ošetření rychlé, kvalitní. Příjemné a empatické ošetření i u malých dětí. Rozhodně doporučuji.

Příjemný personál i prostředí. Ordinaci má pan doktor nově a moderně vybavenou. Rentgen vám udělá přímo v křesle a na monitoru vám vysvětlí co se bude dít, což oceňuji. Navíc je to jediný zubař který vím že nabírá pacienty.
Celkové shrnutí? Je to první zubař ke kterému se nebojím chodit.

Číslo ověřené

So sestričkou tvoria skvelý tím. O pacienta sa starajú profesionálne, informujú o situácii prehľadne a odpovedajú na každú otázku. :) Z ordinácie odchádzam maximálne spokojná.

Nebudu se tu sáhodlouze rozepisovat o tom, jaký je pan doktor profík, ale minimálně rychlost a profesionalita, se kterou svou práci odvádí u mě zanechala velice pozitivní dojem. Též příjemné vystupování a ochota vyjít při objednávání termínů vyšetření pacientům vstříc hraje důležitý prim a právě díky výše zmíněným vlastnostem bych vám, co ještě stále hledáte vhodného stomatologa v Brně a okolí, chtěl tohoto doktora doporučit.
10/10

Před rokem jsem se stal pacientem pana doktora Smolíka a jsem s jeho službami nadmíru spokojen. Kladně hodnotím profesionální práci spojenou s lidským přístupem a nově vybavenou ordinací. Doporučuji!

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

zdravim chci se jen zeptat vcera jsem byl na urazovce a mam zlomeny kazem zub a zustal mi jen koren v dasni a zarusta a poslali me na chirurgii ale nerekli kam je mozno i k vam s tim zajit nebo nwm kam jit dali me antibiotika dekuji

Dobrý den, k chirurgickým extrakcím bude nejlepší, pokud si zajdete na stomatochirurgické pracoviště v nemocnici u sv. anny. S pozdravem, MS

MDDr. Martin Smolík

Otázka k tématu záchovná stomatologie

Moc prosím o informaci, zda ve vaší ordinaci také děláte částečně pružné zubní náhrady Viva flex, nebo Deflex. Snad se lépe přizpůsobují dásním,což by mi vyhovovalo, mám v ústech málo místa. Děkuji za kladnou informací a moc zdravím. Dcera je s Vaší ordinaci nadmíru spokojená,proto bych i já ráda využila Vašich kvalitních služeb,protože vynikajících zubařů velký nedostatek.Moc děkuji za odpověď a zdravím.

Dobrý den, pružné protézy z těchto materiálů zhotovujeme, pokud to situace dovolí. Je potřeba udělat vyšetření a zhodnotit, co je pro danou situaci nejlepší řešení.

MDDr. Martin Smolík