Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
abebas
Byl jsem tam celkem čyřikrát. Stahovali mě to rukama.Po stahování špíny Nejasná diagnoza jestli jít mám jít na částečnou obřízku a objendal do fn.Byl jsem na rychlé pohotovosti.Jestli tu částečnou obřízku budu potřeba.Co jsem zažil i jednou návštěvu ted mám vysokou obřízku. Potraviny na erekci. Ted čte sestra.Měli na jizvu Sebezdravé seběvdomí jiznavá poškozka .
matka mi ířkala objedala za rok bud se rozmyšlel že me nechce s tím mohl doktor zavovlat možná jinému dva měsíce nebo tří chodit Zkušení doba 14 dnu objednat jednu sesta ,k dyž 14 možná ne.Neobjevil hyspadii malou. Byl u primáře druhá kontrola. POdívej p odruhé drhá kontrola
zdurcakova
Po dlouhodobých a opakujících se zánětech močových cest, kdy jsem už začínala být zoufalá, mi pan doktor ukázal, jak se chová opravdový odborník. Přišla jsem s pláčem a odcházela s úsměvem. Je to člověk na pravém místě. Kdybych měla známkovat jako ve škole dostal by i se sestřičkami velkou jedničku s hvězdičkou. Jejich velmi lidský a zároveň profesionální přístup je pro pacienta bonus a spoustu zdravotnických zařízení by si z nich měli vzít příklad.
WiglaszKa
Muj problem s prostatou dovedl stabilizovat a zaroven uměl rozumně odpovědět na palčive dotazy.Sestřičky jsou velmi ohleduplne ,obzvlašt p.Petra. Wiglasz
Jeho přístup je velice lidsky , a k lidem, věkově starším má respekt k jejím věku co v dnešní společnosti je výjimečné , je lékařem proto, aby pomáhal, velice si jo ho přístupu cením .Děkuji
Je bezesporu odborník!!!
Navštivila jsem p. doktora poprvé a musím říct, že tady je etický kodex na svém místě. Velice příjemný p. doktor a sestřička skvělá.
Vyborný, přijemný, skratka odborník.
Člověk na svém místě. Vždy dobře naladěn.
Vysoká odbornost a velmi citlivý přístup k pacientům.
Skvělý odborník, příjemný a usměvavý člověk, který dokáže pozvednout na těle i duchu. Vřele doporučuji.