Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
mirsid
Velice profesionální přístup. Pozitivní a humorný přístup k pacientům, který ne každý akceptuje, promne je spíš povzbuzením. Vřele doporučuji.
Jan
Pan doktor mě vždy poctivě vyšetřil a vysvětlil mi, jak by měla probíhat má léčba i jak funguje například vyšetření na řidičák atd. Nikdy jsem neměl žádný problém s jeho přístup, je to skvělý pozitivní člověk, jen jeho humor ne každý pobírá...
Borek
Jsem u pana doktora nahlášený už roky. Vždy, když jsem přišel, tak se mi poctivě věnoval, moje problémy nezlehčoval a léčbu mi vysvětlil. Jsem naprosto spokojen. Nikdy jsem nezaznamenal, že by mě nechtěl poslat na další vyšetření, jak tu někdo psal. Na krev mě několikrát poslal i preventivně. Případně k dalším specialistům. Ale je možné, že někdy hodí vtípek, který ne každý pobere.
Veronika
Rozhodně nedoporučuji. Když pominu absolutně nemístný smysl pro humor pana doktora a jeho poměrně úchylné řeči a historky, které mě opravdu nezajímaly, tak co mě opravdu naštvalo bylo, když mě nechal svléct i podprsenku(!), aby mě mohl poslechnout. A ještě se divil, proč se oblíkám, když mi chtěl měřit tlak při otevřeném okně v -8°C... Jsem vděčná, že jsem k němu šla pouze na vstupní prohlídku a už tam nikdy nepůjdu. V životě jsem se necítila tak ponížená!
p
Nevím jestli je to mnou, nebo doktorem, ale pokaždý, když k němu přijdu, dostanu antibiotika! Neděla žádný testy, jestli jsou třeba atb nutný...
PP
Ryzí profesionál.
pacient
Chodím tam roky, pravděpodobně z lenosti přejít jinam. Doktor je evidentně na peníze, odmítne poslat pacienta na odběr krve (drahé), nechá si zaplatit za píchnutí injekce 100,-kč, odmávne potíž, se kterou pacient přijde, zesměšní ji a začne vyprávět historky o jiných pacientech, které nikoho v dané chvíli nemůžou zajímat. Přitom je v čekárně spousta lidí. Přijdete s problémem, nic se nevyřeší, ale zase si vyslechnete kde co o kdekom. Jste z ordinace pryč a říkáte si, že už tam nepůjdete. Mnohem ochotnější a pečlivější je jeho žena, a i kdyby nepomohla, je aspoň stokrát příjemnější.
Navštěvuji ordinaci dr. Poláka již nějakých 13 let a nikdy se mi nestalo, že by mé vyšetření bylo nějakým způsobem odbyto i když jsem přišel třeba s nachlazením nebo třeba jen pro radu. Jeho přístup byl vždy lidský, ryze profesionální a vždy svědčil o zájmu o pacienta. I moje manželka si jeho přístup ke své osobě nemůže vynachválit. Erudovaný a velice schopný profesionál. Mohu všem jen doporučit.
S péčí dr. Poláka jsem velmi spokojená. Přistupuje k pacientům s profesionalitou a klidem, který blahodárně působí. Doporučuji!! Ivana
Pana doktora znám řadu let a mohu všem vřele doporučit, lidský a medicínsky
naprosto orientovaný.Jeho způsob vedení komunikace s pacientem ( tedy námi :-) )je v dnešní hektické době naprosto úžasný, jeho optimismus je nakažlivý a jeho závěry a návrhy dalších léčebných postupů vysoce koherentní.Doporučuji !!! Novák
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze