Sam.ord.PL - pro děti a dorost
Vrchlického 51, Polička

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Je to nejlepsi detsky lekar,ke kteremu mam duveru.Nikdy nas neodbyl!!!

velice příjemný a ochotný pan doktor, je na něm vidět že tu práci dělá s láskou.
Mohu všem jenom doporučit. Určitě nejlepší děckař v Polici

dobry den kdy jste v ordinaci v policce vy

Ačkoliv to není náš pan doktor,zajistil nám na silvestra takovou péči,jaká by mě překvapila i ve všední den.To že naše dítě vyšetřil apod.je samozřejmé,ale ve spolupráci s Mudr.Vltavskou nám zajistil v půl sedmé večer trychtýř na dýchání,bez kterého by náš syn zřejmě strávil noc v nemocnici.Vyrušily jsme jej doma v době jeho volna a on nejen,že nám jej zapůjčil,ale přidal spoustu rad a tvářil se tak mile,že nám vrátil pocit důvěry v naše zdravotnictví.U naší paní doktorky by to bylo pochopitelné,ale jelikož nejsme jeho pacienty,tak nás to opravdu mile překvapilo.Moc děkujeme a doporučujeme všem.Machačovi

OPRAVDU NEJLEPŠÍ DĚTSKÝ LÉKAŘ,VŽDY SE SNAŽÍ POMOCI,PŘÍJEMNÉ VYSTUPOVÁNÍ K DĚTEM I RODIČŮM!

skvělý pan doktor