Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Eva Popovičová
Škoda, škoda, veliká škoda..odešel nejen perfektní lékař, diagnostik, ale i člověk. Ještě dnes mi je do pláče, když vidím tmavé dveře ordinace, jakoby ho skutečně nikdo nemohl nahradit. Ošetřoval naše mentálně postižené klienty s takovým citem, klidem a úsměvem............těžko je nám bez VÁS
Bylo mi 24let,když mi pan doktor operoval žlučník,moje první operace a nikdy nezapomenu,jak se o mě staral před operací i po ní.Byl ke všem takový hodný a ochotný...strašně hodný člověk.Škoda,že takových doktorů není víc.Často si na něj vzpomenu a tak to bude pořád.Sbohem PANe doktore
Pan doktor Martin Pelikán byl vynikající člověk a chirurg a velmi mě jeho odchod zarmoutil.Takový člověk by neměl odcházet.Děkuji za to, jaký byl a věřím že si za ten svůj život tam nahoře vysloužil jen to nejkrásnější nísto.
Bohužel 13.6.2009 jsi Martine odešel.Musíme to alespoň napsat.Neustále nám chybíš a při vstupu na polikliniku pořád čekáme,že Tě potkáme,takovýho jaký jsi byl.Hovorný,usměvavý,milý prostě náš doktor.Chybíš všem,byla to velká chyba,že jsi odešel.
L.
Tak on umřel... Velká škoda, měla jsem tu čest jen dvakrát, jako jedenáctiletá cácora, ale okamžitě jsem se do něj zamilovala.. byl opravdu hodný
R.K.
DÍKY DOKTORE.
Soustrast rodině,pozůstalým,přátelům a kamarádům.
zdravotník a přítel
Chirurgie v Liberci přišla o úžasného Člověka a vynikajícího odborníka. Nikdy na Tebe Martine nezapomenu. Zůstaneš v mém srdci navždy.
Lucie
Vstřícný, ochotný, příjemný, profesionál
zdravotník
Poliklinika přišla o lékaře,který byl velice schopný,pracovitý a hlavně morálně čistý člověk.Děkujeme Ti Martine za všechno co jsi dokázal nejen jako privátní lékař,ale i za dobu kdy jsi působil v nemocnici.Zachránil jsi spoustu lidí,ale bohužel Tebe se zachránit nepodařilo.Budeš všem moc chybět a svým kladným přístupem k chirurgii budeš vždy první.Na takového člověka jako jsi Ty se nezapomíná.
Melkovi
Nechce se nam tomu vubec uverit, tak prijemny, dobry, trpelivy, slusny clovek a doktor. Nezapomeneme.