Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Kristýna
když bylo třeba něco řešit akutně, bylo mi řečeno, že moje karta byla odeslána někam a neví kam. Když jsem volala o měsíc později, tak už najednou karta zase byla zde. Chaos...... odcházím jinam, sem už nikdy více. Pan doktor je výborný, ale administrativní problémy v ordinaci nepřejdu
J. Šůra
Pan doktor Pavlíček sice určitě není nejlepší obvoďák, nebo diagnostik a občas trpí roztržitostí (divil bych se kdyby ne). Avšak je to jeden z nejlidštějších a nejsympatičtější lékařů jaké jsem kdy poznal (nebylo jich málo). Je velice upřímný trpěliví a má smysl pro humor, navíc jak on sám s oblibou říká nebojí se "střílet do vlastních" a pokud má pochybnosti udělá vždy víc než méně. Takže za sebou často máte celou řadu vyšetření které se ukáží často jako lichá, ale často v tomto sítu uvázne i něco co by se jinak odhalilo později, nebo vůbec. Dobrý doktor a výborný člověk co víc dodat.
Jaromír Koukola
Navštěvuji jeho ordinaci krátce, ale již za pár měsíců vyjadřuji naprostou spokojenost a to nejen s jeho odborným, ale i lidským přístupem. Zájem o pacienta je jeho prioritou a vždy se snaží najít pro pacienta to nejlepší řešení. Pochvala patří i jeho sestřičce M. Fischerové, která odchází do zaslouženého důchodu.
Karla Žídková
pan doktor Pavlíček je ten nejlepší lékař, kterého jsem v životě poznala.....poctivý, starostlivý a odborník na svém místě s citlivým přístupem ke všem pacientům. Jsem ráda, že ho mám :-) Karla Žídková
Tesařová
musím souhlasit se všemi, kteří pana doktora chválí. Je opravdu svědomitý, pečlivý a velice milý. To samé platí i o sestřičce M. Fischerové. Jsou prostě "správná dvojka", přesto, že jsou oba jedničky.
slovak.na
Velmi si cením toho, že jsem ve zdravotní péči tohoto pečlivého, svědomitého a racionálního lékaře, který u své práce přemýšlí a vždy se snaží svého pacienta pochopit a co nejlépe léčit. Děkuji tímto také zdr.sestře paní Fišerové, která má velký podíl na tom, že již nejméně 30 let navštěvuji stále stejnou ordinaci. Slovák Jan.
Katka
Pan doktor MUDr. Pavlíček je sympatický, příjemný, poctivý a pečlivý lékař, vyšetření věnuje dostatek času, poradí. Zdravotní sestra v ordinaci je velmi příjemná, usměvavá a ochotná.
Čížek ,Náchod
Dobrý den.
Chci ocenit příkladnou práci pana doktora a jeho zdravotní sestry.Nikdo z nás nerad chodí k lékaři ,
když už musí, velice jej potěší,když se setká s profesinálním přístupem k pacientovi.Co ještě dodat,
vše je OK,přeji všem mít co mám JÁ.
Koppová
Pan doktor i sestra jsou lidé na svém místě. Odborníci s lidským přístupem. Jsem velmi ráda, že jsem v jejich péči.
Je velmi pečlivý, hodný, milý a vstřícný k pacientům. Prohlídku nikdy neodbývá, dává si na vyšetření záležet. Nepředepisuje hned antibiotika, což je podle mě super. A navíc naší babičce, která již bohužel zemřela, zpříjemnil poslední měsíce života a nám radil jak o ni pečovat. Jsme mu všichni moc vděční. Jednoznačně nejlepší lékař, kterého jsem kdy poznala.....