Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Š

Kéž by takových doktorů bylo víc!!!!nemá chybu:-)rodil mi prvního syna a i to největší DÍKY není dost velké....

Velmi ochotný a sympatický lékař.Odrodila jsem s ním první dítko a musím říct,že byl parádní.Jako prvorodička, jsem měla stach z porodu a on mě uklidnil.Je to opravdu odborník a umí to s lidmi a člověk se s ním i zasměje a to v jakékoliv situaci :-D Mohu jen doporučit :-)

Á

Byl to můj první doktor, bohužel jen poprvé, neboť následně z nemocnice odešel. Opravdu doktor s velkým D! Mohu jen doporučit a uronit slzu, že už ho nemám. =o)

R

Dne 16.12.2011 se mi za pomoci pana doktora Parmy narodil syn Honzík. Díky úžasnému lidskému a profesionálnímu přístupu pana doktora na porod i na celý pobyt v porodnici moc ráda vzpomínám. Pan doktor je velice ochotný, vše vysvětlí,pacientky plně respektuje a snaží se maximálně vyjít vstříc. Kdyby bylo v našich nemocnicích víc takových lékařů jako je PAN doktor, sna bych se do nemocnice i těšila :o) Moc Vám děkuji.

lékař na pravém místě. Neměnila bych.

Vše už bylo napsáno níže, mám jen jednu drobnou připomínku - je tak dobrý, že u něho v čekárně se fakt musí čekat, někdy víc než by člověk chtěl. Není to jen množstvím pacientek, ale i důkladným vyšetřením.

MUDr. Parma byl u porodu mé holčičky. Zažila jsem, že u porodu je možné se i zasmát. Je to odborník, profesionál, doktor na svém místě. DOPORUČUJI !!

Skvělé , jsem s panem doktorem maximálně spokojená !

Musím souhlasit se vším, co zde bylo již řečeno, a ikdyž jsem se s PANEM DOKTOREM setkala při velmi nepříjemné věci jako je potrat (18.tt), byla jsem díky němu schopná to ustát. Musela jsem porodi již mrtvé dítě a v této velmi těžké situaci mi moc pomohl, jak fyzicky, tak psychicky. Je to skvělý člověk a lékař. Velmi příjemný a profesionální. Moc děkuji za jeho pomoc

je moc hodný