Stomatologická ordinace
Hradčanské náměstí 5, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Z

Martine,
můžeš mi, prosím, vysvětlit, jak je možné, že po 35 letech co se známe, jsi při mé poslední návštěvě v červenci t.r. "přehlédl" 5 (slovy pět) závažných kazů (22, 27, 36, 37 a 46), čímž jsem mohl přijít o 2 (slovy dva) zuby (22 a 27)?!!
Zejména mne zajímá fakt PROČ JSI MNE O TOMTO STAVU NEINFORMOVAL?!!!
Amalgamovou plombu za cca Kč 1.200 jsem ještě zkousnul., Ale co ta vykotlaná 2 vlevo nahoře, která se mi Tvou nečinností ulomila??
NEBO SNAD ODMÍTÁŠ PACIENTŮM DÁT PÉČI, KTEROU HRADÍ POJIŠŤOVNA? A CO HYPPOKRATÉS?
Zdeněk
PS Sanace té spoušti mě ZATÍM přišla u soukromníka na Kč 12.000,-, které mi tudíž dlužíš!

Je pravda, ze pan doktor neni nejlevnejsi, ale praci odvede na vybornou. Je s nim dobra domluva, vsechno vysvetli a nebrani se diskuzi, pripadne jine variante zasahu. Jeho prace neboli.

S panem doktorem jsem jakožto s člověkem neměla problém. Ordinaci mají krásnou, techniku supermoderní, ale bohužel jak tady všichni píšete, je předražený.

Celá naše rodina k dr. Novotnému chodí od. r. 1977, jak přibyli děti, tak i děti. Syn 28 let má jen dva plombované zuby a dera 24 má jen 3 plombované zuby.Jistě pečují o zuby asi mají i dobré dispozice, ale už na tom má i podíl pan dr. svojí pečlivou péčí.

Z

pečlivý, ochotný vysvětlit, rychlý

T

Měl jsem dost zubařů a musím říci, že u pana Novotného jsem absolutně spokojený. Nepatří sice mezi nejlevnější, ale cenu dle mého názoru ospravedlňuje kvalitní technika, do které musel jistě nemálo investovat. Moje hodnocení je velice kladné a jsem toho názoru, že lepšího zubaře bych nyní asi nenašel. Přeji mu vše nejlepší a mnoho spokojených odvrtaných zákazníků :-)

I

Výborný stomatolog,přístup k pacientům perfektní,zuby se snaží určitě zachránit a ne trhat.Jsme s manželem velice spokojeni a neměnili bychom.Škoda že takových lékařů není víc.

Naštěstí jsem si již našel jiného stomatologa... Jinak mohu podepsat vše, co napsala Pavla.

Mudr. Martin Novotný je výborný stomatolog. Zachránil mi mnoho zubů, které ostatní doporučovali vytrhnout a provedl několik složitých výkonů. Péče, kterou poskytuje je na vysoké úrovni a jeho přístup k pacientům je velmi příjemný. Chodím k němu několik let a jsem velice spokojen.

výborný stomatolog