VP
Ordinace pana doktora Neumanna již řadu let není v Holešovicích, ale v moderních prostorách v Praze 6 přímo u stanice metra Petřiny - Zubní centrum Petřiny. Pracují tam s ním také 2 další lékařky a dentální hygienistka. Vše moderní vč těch jeho technologií pro výrobu keramických plomb a korunek. Dělal mi také implantát. Bohužel už mají plno a nové pacienty do péče neberou. Snad jen na ty implantáty mají vyhrazený prostor, ale pak musíte na běžné kontroly ke svému prakickému zubaři. Každopádně hodně dobrý zubaři.
Eva
Nevím, kde začít s chválou :-) K panu Dr. Neumannovi chodí už více než 7 let a můžu upřímně říct, že bych ho za jiného zubaře nevyměnila! Vždy jsem měla špatné zuby, takže jsem se bála každé návštěvy u zubaře. Nikdy jsem nechodila na pravidelné prohlídky, vždycky jsem šla k zubaři až když bylo nejhůř. Od chvíle, co jsem začala chodit k Dr. Neumannovi, tak se vše změnilo. V podstatě tam teď chodím ráda a domlouvám si další a další zákroky, které mi můj chrup už jen vylepšují a které bych vůbec nemusela podstupovat (výměna starších plob za keramické inleje). O pečlivosti, kvalitně a profesionálně odvedené práci za použití moderních postupů a přístrojů - se snad nemusím ani zmiňovat. To je zde samozřejmostí! Vždy vstřícný přístup. Nikdy zbytečně nevnucuje nejdražší možné řešení. Příjemné prostředí, vlídné a přátelské chování, jak pana doktora tak sestřičky Katky :-)
keramicke polokorunky
Excelentni prace pana doktora MUDr. Martin Neumanna me velice potesila. Uzasny je servis, ze prijdu do ordinace a vyjdu se supr zubama. Nechala jsem si zhotovit keramicke polokorunky a vysledek je tak prirozeny, ze bych si nechala udelat snad celou pusu keramickyma zubama:) Moc pana doktora MUDr. Martin Neumanna doporucuji, je to profesional. A navic zajimavy clovek.
Lenka
U pana doktora jsem si nechala zhotovit celokeramicke korunky. Na vysledku mi velice zalezelo jelikoz slo o predni zuby. Planovalo se vse e-mailem, ziji v zahranici a od pocatku nasi komunikace me potesil trpelivy pristup.Vse mi bylo podrobne vysvetleno. Prace byla casove narocna a za celou dobu jsem u pana doktora nepocitila znamku spechu, celkove mel velice klidny pristup. Nekdy i se spetkou humoru ktera je zvlast u zubare namiste. Konecny efekt splnil me ocekavani. Korunky pusobi velice prirozene, ze sama nemohu uverit, ze nejsou moje..Pana doktora mohu jen doporucit.
mm
Ještě nikdy jsem se k zubaři netěšila. Dr. Neumann je neskutečně profesionální, ale maximálně lidský, věnuje pacientovi veškerou možnou péči, rozhodně u něj není položkou na běžícím páse. Chodím k němu pravidelně a letos mi dělal i keramické korunky CERECem - odvedl neskutečnou práci, kterou v nejmenované pražské soukromé klinice ohodnotili na trojnásobek peněz a zavrhli pro neuskutečnitelnost! Ze všech lékařů, kam jsem kdy chodila, je jednoznačně nejlepší.
Marie
Pan doktor je úžasný, jeho ordinace je vybavena špičkovým zařízením. A umí pacienta vyslechnout.
Klára
Tenhle zubař je velmi pečlivý a má skvělé vybavení - vždy, když tam přijdu, má v ordinaci něco nového - panoramatický rentgen, který se mu ukáže v počítači behem minuty, takže mne nikam neposílá, jak je zvykem jinde, přístroj na měření barvy zubů, laser na odhalení skrytých kazů. Doslova hotová jsem byla z robotu CEREC, kterým dokáže udělat keramickou výplň místo černý. Prý to umí udělat i korunky na počkání, ale to jsem naštěstí zatím nepotřebovala :-)
Pečlivý lékař a při zákroku používá umrtvení a proto se ošetření nebojím. Dík.
Uzasny zubar! Lepsiho jsem nemela. Ve sve praci je puntickar, diky cemuz vzdy odvede skvelou praci.
J.K.
Pan doktor se mě ujal před rokem a půl a postupně mi dal dohromady můj zdevastovaný chrup. Můstky a korunky mi sedí výborně, a vypadají opravdu dobře, odvedl perfektní práci. Příjemné a pohodové prostředí, vlídné zacházení. Nemá smysl jej doporučovat, pokud vím tak má beznadějně plno....
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze