Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 1 Více
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Vyšetření pohybového aparátu
FN Ostrava ,17.listopadu, Ostrava
ambulance
Marek
Přišel jsem k MUDr. Mohylovi s obtížemi kyčelního kloubu a v tomto oboru je opravdový odborník. Provedl mi náročný artroskopický zákrok FAI. Po celou dobu léčby přistupoval jako profesionál a byl jsem nadšený z jeho komunikace, když vždy a vše srozumitelně vysvětlil a zvolil vyhovující postup.
Tomáš
Jsem maximálně spokojený s přístupem tohoto lékaře.Ochotný, vše vysvětlí a pečlivý. Vřele doporučuji :)
Becakova
Příjemný,ochotný a vše dobře vysvětlí. Všem jej doporučují. Na oddělení ortopedie velice příjemný pan primář a úžasný kolektiv.
S tímto lékařem mám velmi dobré zkušenosti. Rozumí svému oboru a vysvětlí vše ochotně. Neposílá zbytečně pacienty na nákladné oper. zákroky do nemocnice.
Jen uvedu příklad, moje zkušenost u jiného ortopeda byla ta, že se mě jeho sestra zeptala: Byla jste na operaci? Ne? A hned vypisovala papíry do karvinské nemocnice, aniž vůbec věděla, co mi je. Doktor, ihned u 1.prohlídky, mi dal hned termín. No takže je vidět, že místo léčby ordinují rovnou chirurgické zákroky, protože za to dostanou pěkně od zdravotních pojistoven zaplaceno. Bohužel tak to je nastaveno. ZBYTEČNÉ ZÁKROKY KTERÉ PAK ZADLUŽUJÍ ZDRAVOTNÍ SYSTÉM. A propos, samozřejmě že žádná operace nebyla, protože já chodím normálně, nachodím 15km denně pěšky bez opory, a když mě trochu pobolívá koleno, určitě to není na okamžitý oper. zákrok. Doktoři už neví jak by hrabali. Pacient je pro ně ekonomická jednotka, která jim přináší peníze.
Jurková
Děkuji mu za skvělou léčbu a přístup, vřele doporučuji jako odborníka ve svém oboru!
Doporučuji!
nedoporučuji, urcil špatnou diagnozu ,špatny způsob lečby. Jeho zpusob lečby jsem konzultoval s jiným lekařem a ten se opravdu divil jeho zvolenému postupu.
Dobrá komunikace, ochota a vstřícnost. Pečlivě se věnuje a vše vysvětlí
příjemný, ochotný vše vysvětlit bez ohldu na závažnost problému
Po dlouhém (cca 5 let) trápení se zápěstím mi lékařka doporučila tohoto lékaře. Velmi rychle odhadl diagnozu a během několika měsíců jsem měla za sebou i artroskopii, která odhalila příčinu potíží.
Doktor Mohyla je mladý a velmi milý lékař, který rovněž ordinuje ve Fakultní nemocnici v Porubě. Všem jej doporučuji.
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Ortopedové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě