Vendula M.
Skvělý lékař. Dříve jsem měla ze zubařů hrůzu a každé návštěvy se děsila. Nyní chodím ráda a naprosto bez obav. Pan doktor je sympatický, milý, trpělivý a velmi ochotný. Vždy pomohl a díky němu mám konečně zuby v pořádku. Docházíme k němu celá rodina včetně dětí, které také chodí rády. Jsem moc ráda, že máme možnost navštěvovat tuto skvělou ordinaci. Sestřičky také velmi milé.
Julie Julie
Je to nejlepší a skvělý doktor já osobně se bojím zubařů ale pan doktor mi pomohl a poradil a nebála jsem se vše mi vysvětlil a uklidnil.Mé děti ho mají rádi a jsem ráda že k mně mu docházím kdyby bylo takových doktorů více. Šajtošová Julie
Skvělá péče i přístup, mohu jen doporučit
Nejlepší stomatolog v K.Varech. Má skvělý přítup k pacientům i dětským a snaží se pracovat vždy rychle a bezbolestně, jsem opravdu ráda, že chodím právě k němu. Děkuji
Jsem velmi spokojená, je příjemný člověk, nikdy jsm dlouho nečekala v čekárně maximálně 10 minut...
Pan doktor je bezkonkurenčeně nejlepší stomatolog, něco o tom vím, vzhledem k mé komplikovaná vrozené vadě se zoubkama a mé fóbii k zubařům způsobené péčí jiných ( nejmenováných zubařů ), pan Maliňák je ochotný, milí a vstřícný.
Jsem velmi ráda, že můžu být jeho pacientkou. Klára
jednoznacne super doktor a sestricka take vyborna. sem moc spokojen v teto ordinaci sem jako na zapade vse pekne ciste moderni pristup proste super . K detem ohleduplny a trpelivi a hlavne profik. super. Robert P.
je skutečně výborný
Bartošová
Nemůžu si stěžovat chodíme tam celá rodina a vždy nám moc pomůže.
Tkačík Rostislav
Velmi dobry.