Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí13 názor pacienta
Stanislav Rojík
Touto cestou děkuji týmu ordinace za celkový přístup a Martinu Kudibalovi za navrhovaná, pozitivní řešení a poskytovanou péči.
VV
Chodíme tam celá rodina, pan doktor to umí to s dětmi a jsme velmi spokojeni s kvalitou služeb.. přijemné prostředí...
KK
Pan doktor mi pomohl na zubni pohotovosti v Liberci. Byl to super pristup, vse mi vysvetlil, on i sestricka byli empaticti. Moc dekuji za super pristup a pomoc.
S péčí pana doktora i sestřičky jsem spokojená bez jediné výhrady. Opravdu odborník na svém místě. A to, že je tam vždy příjemná atmosféra, je už jen třešínka na dortu. Děkuji
Ondra Bílý
Celý svůj dospělý život jsem měl smůlu na zubaře. Dospěl jsem až do stavu, že jsem měl z návštěv u zubaře strach. Měl jsem ale velké štěstí, když jsem se "dostal" k panu doktorovi Kudibalovi!!!
Od podrobného vysvětlení při první návštěvě, až k vlastním zákrokům ze mne strach zmizel a jak již psali ostatní, přestal jsem mít ze zubaře obavy. Přístup pana doktora a sestry je tak lidský a fajn, že to snad ani není možné! (v tom nejlepším samosebou)
Zubaři se na mne doslova vyřádili, ale když jdu ke specialistovi, tak očekávám, že své práci rozumí a důvěřují mu. Skoro mne tato idea přešla, než jsem zakotvil u PANA doktora. Teď to mohu s klidem považovat za pravdu. Přeji Vám pane doktore jen to nejlepší, jste profik s velkým "P",
DĚKUJI
Takového zubaře jsem ještě nepotkala. Všechno velmi podrobně vysvětlí, řekne, co bude dělat, jak dlouho to bude trvat, čekací doba - nulová, v objednanou dobu jdete na řadu, pacientovi se maximálně věnuje. V ordinaci je klid, pohoda, cítila jsem se tam moc příjemně. Konkrétně se mnou má svatou trpělivost. A abych nezapomněla, sestřička je taky super - milá, usměvavá. Děkuji.
Sandra V.
U pana doktora jsem velice spokojená...je to profesionál.
Vždy vysvětlí co budeme dělat...jaký bude další postup...příjemné prostředí...sms zpráva připomene termín....skoro by se člověk těšil :-)
Michal P
Pan zubař se zřejmě přestěhoval, protože ordinuje v Jablonci nad Nisou, ne v Plzni.
Velice pečlivá práce. Možnost výběru konkrétní léčby, zákroku s vysvětlením výhod. Nulové čekání v čekárně. Smska s připomenutím návštěvy. Pěkné, moderní a čisté prostředí. Takhle to má u lékaře vypadat!
Lucie M
Vynikající přístup, odborné rady, příjemné prostředí. Maximální spokojenost.
Jana
Velmi příjemné prostředí, oba velmi milí, pečliví, vřele doporučuji. Dokonce chodí sms s připomenutím data a času návštěvy.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Hello MDDr Kudibal, I would like to know if you speak some English or Spanish. I speak a little Czech and I would like to see a dentist asap. thank you in advance for your response
Yes, I think it's not problem to solve the basic cases in English. I can offer you free term on wednesday 23.9. 13:00. Please confirm on tel. num 377 420 800. M. Kudibal
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Turnově
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Turnově