MUDr. Martin Konschill

Přiblížit mapu
Ord. praktického lékaře stomatologa

SNP 4/2389, Ústí nad Labem

Přiblížit mapu

Nejlepší zubař... chodím k němu už od malinka a nemůžu si stěžovat. Navíc je tam moc dobrá atmosféra! :-)

Naše rodina k němu chodí přes 20 let a jsme velice spokojeni. Má lidský a citlivý přístup vždy příjemný. To platí i na sestru.

Ty to teda v tom !!!!!! Krásném Březně !!!!!!! vedeš doktore

rychlí a šikovný

Jenom dobré zkušenosti

Závidím těm, kdo mají s panem doktorem dobré zkušenosti. Podle mě je ale pan doktor tak trošku lempl. Je normální, aby vám rozvrtal zub a pozval si vás za týden na zaplombování, aby vám za další týden mohla plomba vypadnout? Ani nemluvím o tom, jak jsou z něj cítit cigarety, když se nad vámi nakloní. Bohužel, naše rodina od něj musela odejít.

Prostě super. Přístup jak má být.Nechápu ta červená hodnocení. Pane doktore- nevěřte jim. Za Vaší péči moc děkuji.

Mé hodnocení se shoduje s ostatními-velmi slabý stomatolog , je přes peníze nedostižitelný - za protézu vám z důchodu nic nezbyde.Nedoporučuji chudé vrstvě
obyvatel.

Velmi schopný lékař, vlídný a příjemný k pacientům, vždy snaha vše vyřešit k naprosté spokojenosti pacienta.

velmi dobrý rubař