MUDr. Martin Kanta

Sokolská 581, Hradec Králové

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Fakultní nemocnice Hradec Králové • Jiný

Nyní v květnu tomu jsou dva roky, co mi byla na neurochirurgii FN v Hradci Králové provedena operace vnitřní krkavice. Operaci provedl pan doktor Kanta, kterému bych chtěl touto cestou dodatečně poděkovat. Až s odstupem času si uvědomuji potřebu a náročnost operace (průtok pouhých 20 %). Do současné doby se cítím velice dobře, nemám žádné problémy, což konečně potrzují i výsledky pravidelných kontrol karotid ultrazvukem. Pan doktor Kanta na mě před operací působil velmi uklidňujícím dojmem a jeho zájem o můj zdravotní stav po operaci byl příkladný. Děkuji za vše.

Mudr.Kanta-z celého srdca Vam dakujem za záchranu mojej milovanej dcérky Karolínky.Pre mna ste najúžasnejší lekár na celom svete.Prajem Vam v živote len to najlepšie!!!10000....krát dakujem

I

Pan Dr. Kanta - Dobrý den, děkuji panu Dr., za vše co udělal pro mého tátu p.Jehličku. Nejenom že je pan Dr. špičkový lékař, ale i veliký charakter. Děkuji !!!

Zachranil zivot mojej maminke, za co mu neskutocne DAKUJEM. Je to doktor s velkym srdieckom. Prajem mu v zivote len to najlepsie. :)

Martin Kanta-lekár ktorému vďačím za život svojej maminky.Je to lekár s obrovským srdcom a z obrovskými skúsenosťami...Operácia mojej mami bola tak komplikovaná,že málokto veril v jej úspech,ale jeho zlaté ruky verili.A za to mu s celého srdca ďakujem!!!!! Ja ako zdravotná sestra poviem len tolko,že pre mňa je on doktor s velkým D....Takých by sme mali mať viacej ako po ľudskej tak aj po profesionálnej stránke...

Vynikající lékař. Vděčím mu za to, že moje dcera neskončila na vozíku. Děkuji!!!!

Pan Kanta-je ten nejlepší doktor na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Vděčím mu za hodně,ale hlavně za to,že vůbec žiju.Je to ten nej doktor na světě-a já mu jsem vděčná,že se mě ujal a hlavně mi pomohl!!!!!!!!Takže velké díky-pane doktore.Asi jsem vám dostatečně nepoděkovala,ale jsem vám opravdu vděčná za hodně.