Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Pan doktor (v současné době primář) je jeden z nejlepších lékařů, jaké jsem kdy poznala. Mé těhotenství je od začátku komplikované a ve Znojemské nemocnici jsem stálým návštěvníkem, takže jsem pana doktora mohla poznat více. Je velmi profesionální, pacientkám vše vysvětlí a psychicky podpoří. O pacientky na svém oddělení má zájem a nebere je jako kus ze stáda. Více takových lékařů a né jen gynekologů!
PAN DOKTOR JE VYNIKAJÍCÍ, MOC HO DOPORUČUJI!!!
S panem doktorem jsem byla velice spokojená, rodil mého syna a i přes menší potíže vše dopadlo perfektně. Nemůžu než chválit!!
S panem doktorem jsem byla velmi spokojená. Jsem přesvědčená, že je to jeden z nejlepších gynekologů. Jeho přístup je absolutně profesionální a současně citlivý.
Souhlasím,je nejlepší.Měla jsem možnost jej poznat na odd.gynek.ve Znojmě a byl skvělý a hlavně hodný.Bere pacientku jako člověka a né jako jeden z mnoha případů.Vše odborně vysvětlí a zajímá se o váš případ.Jen kdyby takových lékařů bylo víc.Eva
jana
Pan doktor má naprosto profesionální přístup, jak osobní, tak odborný. Je to nejlepší lékař, jakého jsem kdy potkala.