Cvičení hlasu a dikce • 600 Kč
Hypnoterapie + příplatek 300 Kč
Individuální psychoterapie • 1 200 Kč +14 Více
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Rétorika + příplatek 300 Kč
Skupinová psychoterapie
Od 500 Kč
Psychoterapie a hypnoterapie
Více o mně na mých webových stránkách:
Nejčastější témata, kvůli kterým mě klienti vyhledávají v rámci terapie
-úzkosti,
-deprese,
-obtížná životní situace,
-psychosomatické obtíže
-partnerské a sexuální vztahy,
-nedostatek sebevědomí,
-závislosti
Nejčastější témata, kvůli kterým mě klienti vyhledávají v rámci logopedie
-rétorika
JB
Drahý Martine, díky za vše, pomohl jste mi na mé cestě k uzdravení, s lehkostí a láskou! Hypnoterapie mi zabrala hned po prvním sezení, kdy mě provázel akutní stav, nechápu, ale ani chápat nemusím, jen vím, že je to zázrak a díky za Vás!
MN
Pan Šverma je výborný . Cením si jeho pomocí i nad rámec jeho aktuální profese.
Vnučka se těší na další návštěvu .
PB
Pan Šverma je velice příjemný, empatický. Na každou návštěvu se těším a odcházím zcela uvolněný.
Martina
K panu Švermovi jsem chodila na hypnoterapie, opravdu úžasný člověk, který má zájem pomoci, empatický, milý a jde z něj strašně fajn energie, že se chcete pořád vracet :-) Díky za takové lidi ..
R.P.
Lidský, vřelý přístup, přesto velice profesionální a efektivní. Klient má možnost pocítit opravdový zájem a snahu pomoci.
Petr
Pan Šverma působí velmi sympaticky a je i empatický. Syn na něho velmi dobře reagoval a pevně věřím, že jsme ve správných rukou a synovi pomůže.
Petra J.
Můj syn by nejraději chodil na návštěvy častěji. Martin je velmi pozitivní, citlivý a ohleduplný. Mne osobně velmi pomáhá už ponekolikate. Nyní s úzkosti a panickou poruchou. Na návštěvy se těším a plne mu duveruju.
I.K.
Příjemné, energické a pozitivní myšlení, které přenáší na své pacienty. Už se těšíme na příští návštěvu.
Barbora Zalužanská
K panu doktorovi se vždy těšíme, dcera je z logopedie nadšená, má chuť sama od sebe cvičit a dělá veliké pokroky. Vřele doporučuji
Ivana Kriglová
Martina Švermu jsem nejdříve poznala jako úžasného logopeda. Chodil do naší MŠ pravidelně pomáhat dětem s jejich vadami řeči. Nikdy jsem nezažila, aby se děti u dveří,kde probíhala logopedie praly,kdo půjde na řadu dřív. Martin má dar děti zaujmout a hlavně namotivovat.Pak se výsledky neskutečně rychle dostavovaly i u dětí, které v počátku vůbec nemluvily. Velkou Martinovou hodnotou je přirozená ochota pomoci i rodičům a pedagogům při každodenním vypětí i psychologicky. Jsem přesvědčena,že spojení jeho profese psychoterapeuta a logopeda má obrovský účinek jeho práce. Navíc je velmi empatický, zároveň přímý a hlavně po rozhovoru s ním máte chuť se stále usmívat. "Napumpuje"vám sílu a chuť do života.
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den.
Mám syna 5 let. Má problemy se sykavkami a Ř, Č a Š. Je možné se domluvit na konzultaci a případné řešení? Děkuji
Dobrý večer, prosím, pošlete mi sms ohledně termínu konzulace
Martin Šverma
Dobry den uz pres 2 roky se lecim Uzkostnou poruchou beru Esoprex a obcas kdyz je nejhur tak Leaurin pulku... ty stavy uzkosti a strachu jsou neprijemne... Da se to vylecit uplne?? predem Vam moc dekuji za Vasi odpoved
Dobrý den, záleží na více okolnostech, které nelze po internetu specifikovat.
Z mé zkušenosti je k vyléčení úzkostné poruchy třeba pravidelná psychoterapie v kombinaci s hypnoterapií.
Přeji klidné dny
Martin Šverma