Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Tereza Š.
Jak už tisíckrát zmíněno , bez nadsázky skvělý lékař . S jeho velkou pomocí jsem se odrazila a začala žít nový zdravější život .Moc si toho vážím a nikdy nepřestanu být vděčná ....operace bypass žaludku - personál v Turnovské nemocnici = také SKVĚLÉ .
Martina
26.5.2014 jsem podstoupila tubulizaci u pana Hrubého a jeho ručičky, by měl každý den někdo hýčkat. první dva dny po operaci jsem myslela že umřu, ale byly to následky narkózy, 3 den jsem byla svěží a jako rybička. jsem týden po zákroku a té energie co mám. jsem ráda že jsem se nakonec rozhodla jít. ještě jednou děkuji za všechno!!!
sákrová
pan doktor hrubý je prostě nej ještě sem se nesetkala s přístupem k pacientovi jako u něj vše vysvětlí pomuže je vstřícný prostě jednička jsem moc ráda že je zde a mužu jen doporučit všem kdo už stratili víru v lékaře to se musí poznat moc vám pane doktore děkuji a jsem ráda že jsem vaše pacientka děkuji moc
Terezka
Nejlepší lékař kterého znám! Díky němu se mi změnil život, cítím o 100 % lépe a mohu dělat věci, které jsem myslela, že už nikdy dělat nebudu. Přeci jen shodit přes 60 kg je hodně znát :) Ať žije bariatrická chirurgie :)
Rychtrová
I ja se musim pridas s hodnocenim na pana doktora Hrubeho.Skvely chirurg,clovek se zdravym selskym rozumem a taky humorem.Pomaha lidem a dela je stastnymi coz je dnes strasne dulezite.Nikdy jsem neslysela ze by se na nekoho osopil,naopak vzdy vse laskave a pekne vysvetlil.Je to clovek s velkym Č :-)A myslim si ze nemluvim jen za sebe.Pane doktore,hoooooodne ale opravdu hodne tak spokojenych a stastnych lidi i nadale:-)
Michaela S.
Výborný lékař, výborný přístup, jsem ráda, že jsem za ním vážila cestu a nechala se operovat právě jím. Takovýto přístup k pacientům se nedá naučit, ten je prostě v krvi a v charakteru člověka. Moc si pana doktora Hrubého vážím!
Mužíková Alena
U pana doktora Hrubého jsem podstoupila 3 operační zákroky. Nemohu jinak,než přidatsvůj hlas k nejlepšímu ohodnocení. Je to milý a vstřícný lékař.Z jeho přístupu k pacientům by si měli mnozí lékaři vzít příklad.
Petrovova
Pan doktor Hruby je uzasny, cestovala som za nim tiez zdaleka a pred rokom mi robil tubulizaciu. Mozem kazdemu len a len doporucit!!!!! Petrovova
Studničková
Jsem již několik let pacientkou pana doktora Hrubého, operoval mě 2 x. Pro jeho lidský a chápající přístup, pro jeho vysokou odbornost, hlavně pak na úrovni bariatrických operací, ho vřele doporučuji všem mým známým. Všichni ho pak chválí a jsou spokojeni. Jeden každý jeho pacient dostává péči přímo osobní. Vědomí, že se můžeme na pana doktora obrátit kdykoliv, nerozhoduje závažnost problému, čas ani hodina...vždy poradí a pomůže, to je pro nás, jeho pacienty, veliká podpora. Za všechny mu moc děkuji, mnohým z nás zcela změnil život, samozřejmě k lepšímu.
Jim.brannan
Had surgery with Dr Hruby in June 2012, had a sleeve done in the uk converted to a gastric bypass in Turnov, Dr Hruby is a lovely man with real charisma and approachable, he is an extremely experienced surgeon, and puts his patients at easy, I would highly Recommend Dr Hruby to all.
Gail B uk