Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Andrea
Pan Haška byl můj pediatr a teď je lékařem pro mé děti. Je vstřícný, nápomocný, ochotný, milý ......... Děkujeme za vše.
lejla.k.v
Skvělý doktor, kterého navštěvuji již od narození, nikdy s ním nebyly žádné problémy , vždy dokázal skvěle poradit . Nemůžu nic jiného než plný počet hvězdiček :)
Kačka
Petr Crha
Ten pocit když Vám napíše vitamín C proti nachlazené, a Vy máte těžký zápal plic v plném rozsahu. Ještě že jsem tehdy zašel ještě jinde.
Zubíková
U pana doktora jsme s dětmi,no už to bude 14let a nikdy nebyl problém.Jsme spokojeni.To platí i výborné a trpělivé sestřičce.
Super doktor, nejlepší na světě
Pan doktor je hodný a dovede vše skvěle vysvětlit a poradit, neznám lepšího doktora a když bych se neodstěhovala byla bych u něj se synem do teď, ale i dnes kdykoli si nejsem jistá a potřebuji raději názor někoho dalšího, naváhám a volám mu, nikdy mě neodbyl a vždy byl velice ochotný a raději dám na něho než na doktora co mám teď.Má přehled o novinkách a jeho rady nejsou jen doporučení léků od dealerů co k němu jistě chodí, jako u jiných lékařů, spoustu rad má z vlastních zkušeností. Sestřička je naprosto víborná a doufám, že nikdy neodejde a pan doktor taky ne :-). Vaše věrná a spokojená pacientka Věrka a Daneček
Doporučuju.
Mslím si že,je to nejlepší doktor v okolí sidce je u něj delší čekací doba ale ví o čem se mluví..
příliš málo informuje
Jen spokojenost, není tu nic lepšího