Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Jakub Stromšík
Pokud máte možnost, tomuto doktorovi se vyhněte obloukem. Maminku, přestože měsíc trpěla úpornými průjmy a zvracením, odmítl hospitalizovat a v podstatě v kolapsovém stavu a dehydrovanou ji poslal domů. Hned druhý den musela nastoupit do jiné nemocnice, kde ji poskytli nutnou péči, bez které by nepřežila.
Tento doktor je ztělesněním naprosté nekompetence a arogance.
RP
Při mé hospitalizaci si našel čas probrat se mnou můj problém a netvářil se jako že už měl být dávno někde jinde a dělat něco jiného. Děkuji vám za to.
Kateřina
Takto arogantního a ofenzivního doktora jsem ještě nezažila. Při příchodu do ordinace žádný pozdrav, vydýchaný vzduch. Poté se se mnou nesmyslně hádal o mé alergii na prášky, že to v podstatě žádná alergie nebyla, zpochybňoval schopnosti lékařů, kteří mi alergii diagnostikovali a vrchol bylo, když mě začal poučovat o tom, že nemám doktora v Ostravě a že jsem si nebyla schopná po přestěhování sem, najít praktického lékaře. Ochota nějak mě léčit nebo zjistit příčinu mých potíží nulová. A ve výsledku mi řekl, že mi nic není a bude to psychického rázu, ale že to se řeší jinde. K panu doktorovi už nikdy, raději pojedu "přes celou republiku" k doktorovi, co mě léčil doma, ví, co dělá a není lékař jen pro jeho titul před jménem, ale především pro jeho schopnosti a přístup.
Upravit nebo spravovat profilGastroenterologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gastroenterologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Gastroenterologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě