Mimi
Dnes (22.1.2017) jsem se dostavila na pohotovost k panu dr. Galovi. Měla jsem neskutečné bolesti zubu a potřebovala jsem vážně pomoc. Té se mi bohužel nedostalo. Po dlouhé době jsem se setkala s absolutní neochotou, odměřeností a neúctou ke druhému. Bylo mi sděleno, ze pokud se nebudim kvůli bolestem, tak je to OK a at si laskavě dojdu ke své zubarce. V bolestech me nechal odejít domů !!!!!! Doufám a věřím, ze se mu jeho ochota vrátí ve velkém stylu !!!
kouba.josef
Jsem spokojen, už se zas nebojím chodit k zubaři. Malá, ale dle mého názoru moderně a plně vybavená ordinace. Pečlivý, nenutí do zbytečných zákroků a zná hranice svých možností.
veverka
Broblém s tel.objednáním(proprém se dovolat)MUDr. Martin Gála řeší estetický vzhled zubů a někdy i zbytečně.
nejlepší zubař na světě
Velice dobrý a pečlivý zubař, pracuje podle tzv. Amerických standardů, umí to velice dobře s dětmi, vřele doporučuji!
Velmi profesionální přístup, skvěle vybavená ordinace, empatie a humor pana doktora lze hodnotit jen a jen chválou. Pan doktor je opravdu skvělý. 100% doporučuji.