Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Jana
Velmi nepříjemná zkušenost s klinikou Gynera a jmenovitě s MUDr. Charvátem. Arogance a nadřazenost, přísné a strohé jednání. Absence lidskosti a empatie - pro prvorodičku velmi důležité kvality. Možná je pan doktor odborník ale rozhodně by měl přistupovat k pacientkám jinak. Navíc 2. screening nemožné proplatit pojišťovnou (VZP), protože prý Gynera není certifikovaná na tento výkon a VZP ji nemá v seznamu. Maminky, zjistěte si tyto informace předem, abyste předešly nedorozuměním a nepřišly o finanční příspěvek, na který máte právo tak, jako já (na webu Gynery to ale nenajdete). Z kliniky v půlce těhotenství odcházím velmi zklamaná s tím, že první 2 ultrazvuky, které by měly být krásným a nezapomenutelným zážitkem byly spíš noční můrou.
VT
Prvosemestralni screening prvorodicky. Doprovazel jsem partnerku a doktor byl dost neprijemny. Partnerka me chtela prizvat na ultrazvuk, doktor odvetil ze “snad nam do toho nebude pritel moc kecat”. Opravdu? Po vysetreni me bez dalsich dotazu poslal pryc ze mi vic nerekne, kdyz nejsme sezdani a ze by mi doporucil zaridit si na matrice otcovstvi, jinak uz to pak na sve jmeno neuhrajete. Jako u prvni maminky, ktera nevi co cekat a vse je pro ni nove, bych cekal pozitivitu, empatii a ne tohle. Navic na vysetreni k nemu jsme ani nevedrli ze jdeme, cilene si snoubenka vybrala doktorku zenu a nikdo nic nerekl. Uz jdeme priste jinam.
K.K.
Lituji, že jsem pana doktora neměla dřív a že jsem si u něj neprošla i těhotenstvím. Je opravdu specialista, výborně vysvětluje a doporučuje.
Zjistila jsem, že víc jak 20 let jsem dochazela k naprosto laxní gynekoložce. Sice se na mě smála, ale pokud jsem si nezaplatil nějaké nadstandardní služby, za pět minut jsem byla z ordinace venku. Pan Charvát se vám věnuje celou dobu a nemá problém zodpovědět sebeblbější dotaz.
Ed P.
Doporučuji!!! Skvělý lékař a velký odborník, který je velice ochotný. Vždy se snaží pomáhat pacientkám.
Andrea S.
Necekam, ze gynekolog bude zaroven vynikajici psycholog. Ano, nekdy ne uplne v rukavickach mi pan doktor sdelil neprijemnou informaci, ale smerodatne pro me je, ze mam pocit, ze jsem v dobrych rukou vyborneho profesionala pres gynekologii. Navic pri komplikacich v tehotenstvi mi ihned vysla ordinace vstric vcetne okamziteho objednani. Takze za me absolutne bez vyhrad a s plnym doporucenim!
Věra Hamrníková
Profesionální a navíc lidský přístup. Moc, moc panu doktorovi děkuji. Chodila jsem k několika skvělým gynekologům a tento patří , dle mého názoru, mezi špičku v oboru. Věra Hamrníková
Katarina K.
Všechno je skvělý. Pan doktor je milý a opatrný. Měly volný termín hned za par dni od zavolání. Sestřička je taky velmi přátelská.
NoElen
K panu doktorovi jsem začala chodit v době kdy jsem se snažila otěhotnět po neúspěšném IVF. Doporučil operaci myomů kterou jsem u něj absolvovala . Poté jsem se pokoušela znova otěhotnět. Po půl roce mi pan doktor oznámil že by bylo nejlepší odebrat dělohu protože ji mám úplně k ničemu, že nikdy neotěhotním a pokud ano tak potratím. Tak necitlivý přístup jsem nečekala. K panu doktorovi jsem přestala chodit. Za rok na to jsem otěhotněla a dnes tady vedla mě leží krásná zdravá holčička. Takže za mě NEDOPORUČUJI
Zubíková
Já tedy nedoporučuji. Absolutně mu chybí lidský přístup, je arogantní a nepříjemný. Mám endometriózu a doktor Charvát mě od mých asi 20 let nutil, abych otěhotněla. Připadá mi, jako by pro něj ženy, které ještě nerodily/nevidí smysl života v dětech, byly méněcenné. Častokrát jsem od něj odcházeela s brekem, protože mi tvrdil, že jsem neplodná a ať na přirozené početí zapomenu. Nenabídl žádnou alternativu, neposkytnul útěchu nebo milé slovo, které v takové situaci žena potřebuje. Doporučil mi operaci endometriózy, kdy se pak uměle vyvolá přechod. Já odmítla, ,,naštvala se", šla na akupunkturu, nechala si předepsat čínské bylinky a do měsíce otěhotněla. Doktor by mě hned kuchal, zřejmě mu jde jen o kšeft. Takhle se podle mě nechová profesionál.
Eliška Schickerová
Dnes jsem byla prvně u mudr. Charvata na vyšetření po operac i a byla jsem fakt úplně v šoku...je to odborník, profesionál na svém místě...Hlavně má bezvadný přístup k pacientkam, vše vysvětlí,je milý, úžasně pečlivý, hodný, no prostě poklad...Jsem strašně ráda, že jsem se k němu dostala a že jsem ho poznala...již se těším na další kontrolu v říjnu...Děkuji E. Schickerova Beroun
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze