Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
David Kukla
Jsem lehce na rozpacích, v ohledu na pročtená hodnocení. Jsem připraven pochopit, že moje zkušenost "MUUSÍ" být nějakým hloupím nedorozuměním. Přistěhoval jsem se se ženou z Prahy pro závažné psychické problémy a jiné záležitosti ve spojením s Prahou. Očekával jsem že se stěhuji do města, kde platí všeobecně uznávaný lékařský kodex a, nutno podotknout že mé součastné problémy nedokážu řešit sám, vlastně i mé přestěhování bylo na radu mého psychiatra v Praze. Po dvou nezdárných pokusech s panem doktorem alespoň 5min. promluvit mi bylo sděleno že pan doktor má stop stav a nepřijímá nové pacienty. No, posuďte sami, co by jste na to řekli ?!
divad12
S odstupem času bych rád vyjádřil pděkování panu doktorovi, za fakt že s jeho pomocí mé jinak náročné problémy snížily svoji časovou náročnost, přeze kterou bych bez jeho pomoci nedokázal fungovat v normálním životě a problémy každodenního života bych jen stěží dokázal sám řešit. Jsem rád že ještě existují lidé s individuálním přístupem k pacientům a jsou přístupni naslouchat skutečným problémům s aspekty, které pro někoho můžou znamenat sice třeba dlouhou, ale z mého osobního hlediska jesdinou cestou jak po všech ztrátách ze svého života mít alespoň šanci zpet dát svůj život do pořádku. D.Kuk.
ADIEMUSCORNAMUSA
JE TO NEJLEPŠÍ PSYCHIATR,JAKÉHO ZNÁM.CHODÍM K NĚMU UŽ 8LET A JE VELMI LIDSKÝ,OCHOTNÝ,SCHOPNÝ.SESTŘIČKA JE TAKY MOC HODNÁ.
Petr Sedláček
Bez komentáře - v žebříčku chybí vynikající:-)
Kunclová Eva
První lékař za moji desetiletou nemoc, u kterého mám pocit, že je zde opravdu pro mě. Věřím,že mi pomůže zmírnit průvodní příznaky mé nemoci. Jsem velmi ráda, že mě přijal do své kartotéky, třebaže už teď je hodně vytížen.
altamira
K panu doktorovi jezdíme s maminkou. Předchozí lékaři jí spíše ublížili nevhodnou medikací a podivným přístupem. Jeden z mála, který neřeší finanční náročnost léčby (i když na to, myslím, doplácí sám). Mohu jen potvrdit to, co se opakuje v mnoha předchozích příspěvcích - citlivý přístup, vstřícnost, lidskost, pochopení pro selhání a slabost, dokonce dokáže poradit i v případě dalších souvisejících psychosomatických problémů. Nejlepší lékař, jakého známe, maminka na něj nedá dopustit a je pro ni největší autoritou, což je u odborníka jeho zaměření nejlepší předpoklad úspěšné léčby. Děkuji, přeji vše nejlepší a doporučuji! (Doufám jen, že nedostane pokutu za množství pacientů, jak se to obvykle stává!)
Kabát Antonín
Velmi dobrý a schopný psychiatr.
Dobrý
Super, hodný, lidský a ochotný !
skvely