Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Altoška
U pana doktora jsem nikdy nečekala méně než 45 minut (objednaná!), což mi přijde jako velmi dlouho. Když už se dostanu na řadu, je vidět, že pan doktor pospíchá, protože si je vědom časového tlaku, a např. mě takhle "vyšetřil" při preventivní prohlídce tak, že se na mě ani nepodíval a řekl, že jsem v pořádku. No a bohužel jsem nebyla a došetřoval to pak pan doktor Kopřiva. K tomu je u něj strašně arogantní a nesympatická mladá sestřička, se kterou se dá slušně mluvit jen s velkým sebezapřením.
frajer
Skvělý lékař a člověk. Pouze pracovní doba je opravdu roztříštěná na více pracovištích.Vodičková
Výborný doktor, nic nezanedbá. Mám u něj 100% jistotu. Lidský přístup.
Jestli si renovuje byt nebo ordinaci mě vůbec nezajímá. Poslední 2 názory budou asi od obecních papalášků, že?
Hodnocení velice dobré, je vždy ochotný pomoci. Vědomosti pana doktora jsou na velmi vysoké úrovni, drží krok s lékařskou vědou a stále se vzdělává. Jenom jedna věc mě mrzí a to, že pracovní doba pana doktora je velmi roztříštěná. Něco v Mladé Boleslavi, něco v Krnsko, něco v Košátkách či kde jinde. To všše vychází z mé potřeby mít pana doktora stále po ruce. Spokojená pacientka.
Doktor, který si na nic nehraje. Skvěle dělá to, co umí a je v jeho silách. Pokud si s něčím neví rady, dokáže poradit a nasměrovat, jak postupovat dál. K pacientovi přistupuje s lidskou a vlídnou tváří. Nadstandardní praktický lékař.
MUDr.Borský Martin je velice spolehlivý a vždy mi ve všem moc pomohl a poslal na správné vyšetření, je lidský a vyslechne vás a vše si zaznamená, toto u jiných lékařů postrádám, velice ráda k němu chodím, když je potřeba.Držím mu palce, aby mohl pokračovat zde co nejdéle. Zouharová Hedvika, Horní Cetno 54
Vážení hodnotíme jaký je pan doktor lékař a ne jak hodně mu závidíme.
Za mne ho hodnotím jako velmi zdatného s lidským a osobním přístupem k pacientovi.
Velmi spokojen
Maršíčková Jana
Velmi dobrý, zkušený lékař, po odborné stránce i po té lidské, pro něhož není pacient pouhé "číslo".