Chirurgická ambulance
Halasovo náměstí 1, Brno

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

T
Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Skvělý doktor. Pomohl v akutním případě a zachránil mne od obrovské bolesti.
Jeho zákrok byl velice profesionální a po celou dobu jsem přesně věděl co dělá, proč to dělá a co dál dělat bude. Věřím, že je ostřejší, když pacient neposlouchá co mu doktor říká. Osobně s komunikací mám skvělou zkušenost. Vysvětluje, pomáhá a po jeho zákroku se za pár dní cítím o 100% lépe než když jsem se k němu ve vážném stavu dostal. Děkuji za léčbu!

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Velmi dobrá zkušenost, profesionální a hlavně velmi příjemný přístup (což se o některých alternativách v okolí rozhodně říct nedá)

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Vyříznutí velké cysty na zádech proběhlo naprosto bezbolestně, vše vysvětleno. 2 dny po operaci už "běhám" s mini-náplastičkou jako bych žádnou operaci neabsolvoval.

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Chovani pana Bocka k pacientum je neakceptovatelne. Tolik arogance a neochoty jsem nezazila nikde. Prisla jsem ohledne vysetreni po vazne autonehode a nejprve se tim nehodlal vubec zabyvat (!). Nasledne tedy alespon doporucil rtg. Na nem nevidel zlomeninu a usoudil, ze jsem zcela bez nasledku. Odmitl mi poskytnout jina vysetreni. Dokonce ani nevidel moje ruce a nohy plne podlitin, neprohmatal zhmozdene rameno a kycel. Pokud se nasledky projevi, jakoze jich muze byt rada typu, budu pana Bocka zalovat.

MUDr. Martin Boček je pečlivý a velmi schopný chirurg,který operoval nejen mne, ale i mého syna a to ambulantně,kdy málokterý chirurg by výkony byl schopen provést v lokální anestezii, což svědčí o velké profesionalitě tohoto lékaře. Navíc má empatii ke svým pacientům. Vřele ho proto doporučuji.

G

K panu doktorovi jsem chodila léta a už nebudu. Poslední roky jsou to jen debaty (z jeho strany) o penězích a přípravcích, které nutně musíte po zákroku mít (samozřejmě placených a za nemálo peněz). Vybírá 30 Kč za každou návštěvu týkající se jednoho problému - tedy prohlídka s objednáním, zákrok, převaz, vytažení stehů (pro jistotu na 2x...) - když jsem se jen zeptala, dostalo se mi velmi útočné přednášky, zda se mi to zdá moc apod. Stejně tak, zda se mi zdá moc 280 Kč za 10 g tubičku gelu apod., apod. Nejsem povinna se doktorovi zpovídat ze své finanční situace a je mi to krajně nepříjemné - poněvadž pan doktor nepřestane, i když neodpovídáte nebo požádáte o změnu tématu. Výsledek? Zbývající stehy si vytáhnu sama a pokud bude ještě někdy třeba, určitě půjdu jinam, byť mám Dr. Bočka kousek - ale jeho chování opravdu nejsem ochotna snášet :(

Odborník na svém místě. Můžu jen doporučit. K jinému už bych asi nešel. Profesionální přístup, příjemné prostředí.

Byl jsem celkem spokojen. Dr. Boček mi odstranil zvětšené mateřské znaménko z ruky. Proběhlo to bez komplikací. Jinak je asi jasné, že Dr. Boček dělá jenom menší zákroky.

Pan doktor mi vždy pomohl, mé problémy vyslechl a udělal vše proto, abych byl co nejrychleji fit. Sestřička příjemná, určitě doporučuji všem!

Velice nepříjemný arogantní přístup, svým příchodem jsem ho určitě jen obtěžoval. Po odeslání do vojenské nemocnice v Brně se lékaři na chirurgii divili proč mi daný problém neřešil rovnou. Velice nespokojen. Na dotazy nechtěl odpovídat. Byl jsem rád, že jesm odešel. Nikdy více k němu nepůjdu.