Roman Habram
Dobrý den,ordinaci paní Vavrichove, mohu jen doporučit, jelikož vždy když jsem přišel s nemocí dokázali pani doktoři diagnostikovat zdravotní obtíže a nasadit účinné léky, aniž bych nejdříve v lékárnách utracel, nesmyslné peníze za zbytečnou léčbu a prodlužování léčby. Páni doktoři mají velké skusenosti a jsou to odborníci na svém místě. Sestřička v této ordinaci je člověk na pravém místě, velmi ochotná, která by měla dostat řad za zasluhy, myslím si že praktický lekari v Železném Brodě by si měli vzít veliký příklad z této ordinace, kde nemají zlatou tabulku, neklepat a když se telefonicky neobjednate tak vám ani nikdo dveře neotevre. Za mě tato ordinace a lékaři v ní je ukázka prvotřídního zdravotnictví. Děkuji
Daniela Jandurová
Dobrý den,když chodíte a jste schopni si k této p.doktorce dojít,pak je vše v pořádku.Jà mám maminku,která již k p.doktorce nedojde .P.doktorka nechce jezdit po návštěvách,i přez opakované žádosti aby maminku přišla vyšetřit nepřijela,navýšila ji léky aniž by ji vyděla.Maminka skončila v hrozném stavu v nemocnici a my teď doufáme,že to přežije.
T.B.
Dobrý den, rád bych pochválil Paní doktorku a její ochotu vždy pomoci a poradit a také sestřičku, která velice bystře a hbitě reaguje a pracuje přesně tak, jak by sestra u ambulantního lékaře měla pracovat.
miroslava.reznikova
Ráda bych se tímto přidala k pochvalám na paní doktorku Vavřichovou a dementovala tím i negativní pohled některých pacientů na sestru Filipovou. Za celých bezmála 40 let, v kterých do této ordinace docházím, jsem se nesetkala s ničím, co by se ani vzdáleně podobalo neochotě, zmiňované aroganci nebo laxnosti. Naopak, považuji si velice empatického přístupu obou dam, u sestry Filipové zejména jejího bystrého úsudku, pohotovosti a briskního odbavování všech úkonů a formalit, které z její funkce vyplývají. Vždy odsud odcházím spokojena a nadšena tím, že jsou ještě v této uspěchané a neosobní době lidé tzv." na svém místě".Za to jim srdečně DĚKUJI!!! Mirka Ř.
Marta Vavřichová je mojí osobní lékařkou již mnoho let a nikdy nezklamala.
I její odborná doporučení dopadla na výbornou.
MalinováMáří
Sestra absolutně nesnesitelná-arogantní a laxní přistup k pacientovi. Paní doktorka sice milá a hodná, ale po odborné stránce má rezervy (posílá na odborné vyšetření pacienta "zbytečně" např. do Semil, kde dané vyšetření už dávno nedělají; používá nevhodné léky anebo kombinace léků, nad kterými pak odborníci kroutí hlavou...). Jinak jsem zažil, že hodinu po začátku ordinační doby (v čekárně 12 pacientů) si p. doktorka a sestra daly kafíčko a dobrou půlhodinu neordinovaly (sestra afektovaně vykládala své osobní zážitky, které šly se vším všudy slyšet do plné čekárny!!!!-zcela neprofesionální přístup).
Lenka
Bezva doktorka, milá, ochotná a lidská, není jí zatěžko udělat pro pacienta i to, co je nad rámec její práce. O sestřičce se totéž říci bohužel nedá, ale asi to tak musí být, aby byla zachována rovnováha.
Luděk
Nemám na co bych si stěžoval a jsem za to rád. Mohu pouze chválit.
Souhlasím. Sestra je na většinu pacientů nepříjemná. Paní doktorka bez chyb.
Honza
Velmi dobrá a perfektní lékařka,lidská,pečlivá.Akorát tu zdr.sestřičku by měla vyměnit dělá ji ostudu.