Praktický lékař pro děti a dorost
Na Výšinách 452/2, Liberec

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Vážené paní ěěě a vlnko ,

musím se ohradit trpělivostí a nutností reagovat na váš příspěvek .
Asi musíte být velmi jednoduché i Váš manžel že se obracíte zády na takovou kapacitu jako jsou MUDr. Suchomelová a sestřička Rejnartová !!!!!!!!!!!!!!!

Já nemůžu tyhle dvě ženy vůbec vynachválit obě dvě se chovají naprosto profesionálně , ale i lidsky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takovou paní doktorku pí. Suchomelovou už nikdy nenajdu pro svou dceru protože nevěřím , že taková jako je ona někde ještě je se vším mi dá narovinu vědět poradí řekne vysvětlí a podobně ....... je to velka profesionálka .

Co se týče o sestřičce pí. Rejnartové o tom snad ani mluvit nemusím paní doktroka si jí vzala přímo z nebes . Jestliže a o tom vůbec nepochybuji má pí. Rejnartová vnoučky tak to je ta nejhodnější babička která snad musí být .

Tyhle dvě ženské by měli být placeny zlatem jsou na pravém místě !!!!!!!!!!!

jen ještě jedna věc Vážené paní ěěě a vlnko :
to že jste se obrátily zády takovýmhle ženským mi je jedno každý má právo volby , ale nenechám je pomlouvat to si ani jedna z nich vůbec nezaslouží , slyšel jsem jak paní doktorka Suchomelová zachránila několika dětem i životy tím že nic nenechala náhodě jako tomu je u jiných lékařů a zachránila je díky její profesionalitě a paní sestřička ta naše nejmilejší sestřička ta je to čemu se říká anděl pohladí řekne a rodič je hned uklidněnější !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D O P O R U Č U J I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A OBĚMA DĚKUJI ZA JEJICH PERFEKTNÍ A PROFESIONÁLNÍ ODVEDENOU PRÁCI !!!!!!!!

ZDRÁVÍM A HODNOTÍM TOU NEVĚTŠÍ ZNÁMKOU SUPR
VÁŠ TATÍNEK

U této doktorky jsem byla se svojí dnes 12-ti týdenní dcerou cca 5x. Už při první návštěvě, kdy s námi byl i manžel, se nám její péče nezdála. Nikdy nám nezoodpověděla pořádně žádný dotaz. Vše jsem si musela najít na internetu a nebo konzultovat s někým jiným. K dětem nemá žádný vztah.
Dnes, ale už pohár mé trpělivosti přetekl. Přišli jsme s dcerou v 10.15h. do čekárny. Před námi byl jeden klučina a po nás přišli tři novorozenci. Chápu, že je zapotřebí vzít ty drobečky přednostně a ani mi nevadilo čekat až do 12 h. Kdyby ale paní "doktorka za pět minut dvanáct nevlítla do čekárny a všem nám a dalším čekájícím netaktně neoznámila, že máme laskavě příště chodit včas, bo před tím tam hodinu a půl nikdo nebyl a pak si všichni příjdeme. Což mi pořádně zvedlo mandle. Ano, samozřejmě její pracovní doba měla být v pátek do 12 h. Nakonec jsme tam čekali naprosto zbytečně, bo nás s dcerou poslala nakonec do nemocnice, na základě špatných výsledků testů z moči. A ještě jsem se od ní dověděla, že jsem si měla o výsledky říct přednostě, bo bylo jasné, že půjdem stejně do nemocnice. Asi jsem se měla líp učit, abych neobtěžovala paní "doktorku a určit si diagnózu sama a další postup sama.
Takže víckrát už práh její ordinace nepřekročíme.
Sestřička je, ale moc milá a ochotná paní.

Velmi milá a hlavně starostlivá paní doktorka, která svou důslednou péčí nikdy nic nezanedbala (se synem k ní chodíme téměř 12 let). Sestřička je také moc hodná, ale pubertální syn obrací oči, když mu u odebírání krve říká BROUČKU :o)

I

Naši paní doktorku nevymněníme za nic na světě. Jen nevím co budeme dělat až vyrostem z dětského lékaře. A sestřička, no není co dodat hodnější snad není.

R

Hodná a velice milá paní doktorka,pečlivá a ví co dětičky opravdu potřebují.Také nesmíme zapomenout na velice milou sestřičku Boženku.Jen nás udivuje,jak dokáže být neustále tak milá,ale to bude asi tím,že je to naše babička :-)
Ne ne ona je taková i doma a ještě milejší.

Po celou dobu (dítěti 16 let) jsem byla velmi, velmi spokojena. Příkladný přístup k dětem i rodičům, pečlivá, milá...

Chtela bych vsem doporucit nasi pani doktorku, kterou mame a zname jiz 20let. Za celou tu dobu naprosta spokojenost od A-Z! A jako bonus nejhodnejsi a nejmilejsi sestricka.

Pečlivá, příjemná, ochotná, vstřícná. Má nejhodnější zdravotní sestřičku.
Nedává hned a na všechno antibiotika, léčí i bez nich.

Naše milá paní doktorka!!!

Paní doktorka je vždy příjemná, velmi pečlivá, ochotná,vstřícná, má porozumění pro "strachy" rodičů. Mohu jen doporučit.