Hanka
Paní doktorka je velice milá a příjemná a přístupu opravdu není co vytknout. Ale s ošetřením mám bohužel velmi špatnou zkušenost. První varování bylo když mi chtěla spravovat kaz na zubu, který mi jako první před půl rokem sama spravila a plombovala. To se mi u předchozího zubaře nikdy nestalo, abych měla kaz na stejném zubu po půl roce a předchozí plomby nebylo třeba opravovat roky. A hned vzápětí mi dělala moji první korunku dolní šestky se kterou jsem měla od té doby problémy. Vznikl tam zánět a váček (což se asi může stát) a měla jsem si vyplachovat prostor pod zubem injekční jehlou a na trvalo čistit mezizubním kartáčkem přímo pod zubem (ne mezizubní prostor, ale zajíždět pod zub mezi kořeny a to jsem skutečně nedokázala). Zub mě od té doby roky při skousnutí lehce bolel. Během let to přešlo, ale dáseň byla stále citlivá a začervenalá. Takže pár let na to jsem o zub přišla (prý praskl dlouhodobým namáháním kořen zubu a vleklý zánět způsobil také úbytek kosti) a budu potřebovat implantát.
Adel
Jedna ze zatím nejlepších zkušeností se zubním ošetřením vůbec. Poprvě v životě chodím k zubaři s naprostým klidem a dalo by se říct, že se někdy dokonce těším. Naprostá profesionalita a zároveň lidský a příjemný přístup ze strany paní Zubařky. Příjemná sestřička a nádherné a čisté prostředí. Léčba závažnějších problému zubu je sice nákladnější, ale s tím musí každý počítat - nehledě na to, že je odvedená práce opravdu na té nejvyšší úrovni a rozhodně stojí za to si připlatit. Pokud chcete mít krásné a zdravé zuby, mohu pouze doporučit.
Paní doktorka je první člověk, který mi stojí za napsání hodnocení. Po více než čtyřiceti letech jsem v její osobě našel odborníka, kterému dnes sednu do křesla bez obav z traumatizujících zážitků. Oceňuji zejména výbornou komunikaci. Vysvětlení co mám za problém a jak bude řešen, je něco co bych u lékaře očekával, ale našel až zde. Dosud jako jediná mi dokázala aplikovat anestezii tak, že jsem při zákrocích opravdu necítil bolest a jako bonus se nemusím stydět při úsměvu ukázat zuby.
Shrnuto a podtrženo, paní doktorka změnila můj pohled na zubařské řemeslo. Vřele doporučuji a hlavně těm, které návštěva zubní ordinace doslova paralizuje.
Věra
Jsem moc ráda, že jsem se stala pacientkou paní doktorky Stehlíkové, zachránila mi 2 zuby. Je velmi pečlivá, milá, šikovná. Celý život mám hrůzu ze zubaře, dokonce i omdlévám,ale tady jsem to bez problému ustála. Se sestřičkou jsou sehraný tým, celkově prostředí je luxusní.Moc děkuji.
Mohu jen vřele doporučit!!!!!!!!!!!!!
Věra Dostálová
Kateřina Horká
Po dnešní návštěvě u paní doktorky Stehlíkové jsem přesvědčena, že lze najít lékaře, který odvádí naprosto profesionální výkon. Jsem velmi ráda, že mě paní doktorka přijala za svou pacientku a zachránila mi zub - a evidentně ne jeden. To co jiní zanedbali , nyní paní doktorka dává dopořádku. A k tomu všemu je paní doktorka velmi lidská, milá, příjemná. Velmi doporučuji.
Tomas S.
Paní doktorka vždy odvádí profesionální práci a to jak po odborné stránce, tak po stránce přístupu k pacientovi. Spolu se sestřičkou vytváří naprosto sehraný tým a příjemné prostředí plné důvěry. Vše probíhá tak rychle a precizně, že si někdy připadám jako v boxu stáje formule jedna. Během ošetření se vždy cítím v bezpečí a naprosté pohodě a je jen škoda, že vše tak rychle uteče. Nemyslel jsem si, že někdy řeknu: "Nemohu se dočkat další návštěvy své zubařky."
phampl
Paní doktorka Fialová patří mezi špičku ve svém oboru. Má opravdu zlaté ručičky, to co mi dokázala udělat z mého "chrupu" zaslouží opravdu obdiv. Konečně se mohu zase začít smát a nebát se otevřít pusu. Navíc je paní doktorka úžasně milá a má lidský přístup k pacientovi. Myslím, že málo kdo může říci, že se těší na návštěvu zubaře. Jsem rád, že já toto mohu prohlásit. Tímto paní doktorce děkuji a těším se na další návštěvu. Jste opravdu zlatá. Petr
P.J.
Tuto lékařku vřele doporučuji nejen těm, kteří se bojí zubaře. Paní doktorka to skvěle umí i s dětmi, moje do té doby u doktorů hysterická dcerka se k "tetě" zubařce dokonce těší:o) Já jsem s ní velmi spokojena, k profesionalitě přidává jako bonus velmi lidský přístup.
Všem tuto paní doktorku doporučuji, je milá, vstřícná a odborník na svém místě. Musím pochválit také prostředí - velmi pěkné a luxusní. Chválím i sestřičku, co s paní doktorkou pracuje, je to milé a usměvavé sluníčko. Ničeho se nebojte a paní doktorku navštivte co nejdříve - nemusíte se u ní ničeho bát.
mistrsvetaamoleta
Paní doktorka je moc šikovná, pečlivá a milá. Můžu ji doporučit všem, kteří mají strach z návštěvy na zubním. U ní je ošetření celkem příjemná záležitost, navíc vše krásně vysvětlí ještě před samotným zákrokem a nabídne víc možností, jak řešit problém. Ordinace a celá klinika jsou luxusní, personál příjemný.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně