Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Martina D.
Nejlepší zubařka kterou jsem kdy měla :), chodíme k ní celá rodina už pěknou řádku let. Mám hrůzu z toho až jednou skončí a půjde do důchodu :(
Alexandra
Hodná, milá, šikovná, vytvoří takovou atmosféru , že z člověka spadne strach, a to jsem měla panický strach ze zubařů, tohle je světlá vyjímka, opravdu !
Vždycky jsem měl ze zubaře strach, ale sem se vždy těším ;)
Paní doktroka Šmehlíková opravdu patří k velmi dobrým zubařům. Chodíme tam s manželem léta. Vždy byla ochotná,přívětivá a její práce kvalitní.
Maximální spokojenost.
Jěště, že je v Brně a jeho blízkém okolí tak málo lidí,kteří dokážou pomlouvat a poplivat lékaře,kteří se o ně starají. MUDr Šmehlíková je nejlepší zubař a myslím,že za to mluví i její kartotéka čítající, kolem 2000 pacientů.Naštěstí jen zlomek těchto pacientů není spokojen a ti spokojení lidé urážlivý až hanebný příspěvěk téměř přehlíží.
Ladislav Kabelka
jsme s paní doktorkou navýsost spokojeni už několik let proto jsme přihlásili k paní Šmehlíkové i našeho 9-ti měsíčního syna s 8 zuby :-)
brnaci
Pani doktorka je jedna z nej zubaru co jsem mela. Chodime k ni z manzelem jiz par let, vzdy bylo vse bez bolesti. .... Jen tak dale pani doktorko.
Lucka
Velice příjemná paní doktorka.Příjemné prtostředí + milá sestřička.Dávám za 1:-))).
Kope
S paní doktorkou jsem maximálně spokojená. Chodí k ní celá rodina včetně dětí. Je milá s profesionálním přístupem.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně