Paní doktorku můžu jen vřele doporučit. Chodíme k ní od malička celá rodina, nikdy nic nezanedbala a poradila. Navíc je vždy milá a příjemná.
skvělá paní doktorka, která se o moje zuby stará už 25 let a jsem s ní maximálně spokojená, vždy milá, příjemná a profesionální
Příjemné vystupování, bohužel mě po zásahu bolely zuby více než 3 týdny, než blomba sedla. U předchozího lékaře se mi toto nestalo.
Jana
Milá a ochotná ke mě i k mým dětem. Vřele doporučuji všem.
pacientka
Velice dobrá a schopná paní doktorka jsme u ní celá rodina již 25 let
bývalý pacient
Chtěl bych upozornit, že mi pí. doktorka nevyspravila tak kvalitně kaz, (nedostatečně), pod výplní jsem měl stále kaz. Pacient věří v kvalitní práci, ale práce za vyspravení je náročná a není tak ohodnocena. Rád bych konstatoval, že také přijdete na kontrolní prohlídku a vše je v pořádku, ale pravda je jiná. Realita je, že za kontrolní prohlídku je skutečné ohodnocení = s náklady stomatologa, ale na spravování se prodělává. Mrzí mě, že pacient důvěřuje v kvalitní a poctivou práci, ale realita je jiná, převážila kvantita. Odešel jsem k jinému stomatologovi, který mě upozornil na tyto problémy. Ocenil jsem také nového stomatologa v uznání kolegy, kde je práce kvalitní a nekvalitní.
Doporučuji.
Kvalitní péče, skvěle moderně vybavená ordinace, příjemná paní doktorka i sestra. Nicméně dříve byla péče na ještě vyšší úrovni, proto hodnocení "pouze" VELMI DOBRÝ.
chodíme k p.lékařce celá rodina od pradědečka až po ty nejmenší
již hodně let asi 20 možná více ,můžeme všem doporučit ,
jsme všichni spokojení ,
Skvěle se stará o naše zoubky celé rodině