Ambulance klinické psychologie, psychosomatiky a psychoonkologie
Libušina třída 19, Brno

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Umístění: Ambulance klinické psychologie, psychosomatiky a psychoonkologie Jiný

Paní doktorka je odborník, kterého mohu jednoznačně doporučit. Prošla jsem si velmi náročnými časy. Rozvod s toxickým partnerem, domácí násilí psychické i fyzické, výhružky, citové vydírání (vše za účasti malé dcery), nemoc a ztráta blízké kamarádky atd. Paní doktorka nejenom, že dokázala přesně identifikovat jaké mám v sobě programy a nastavení, dokázala mě také navést na to, abych je uviděla, porozuměla jim a pracovala na jejich odstranění/změně. Za nic mě nesoudila, velmi vnímavě naslouchala, kladla otázky. Vždy se ke mně chovala s respektem, byť jsme se i přely, když jsem "nechtěla" slyšet co mi řekla a ohrazovala jsem se: "ale já přeci.., popř. to si nemyslím", abych v polovině cesty od ní musela uznat, že ano, že to je jak říkala, že já si to jen odmítám přiznat.
Paní doktorky si nesmírně vážím a děkuji za čas, podporu a energii, kterou mi věnovala. Pokud potřebujete skutečnou pomoc, jednoznačně doporučuji.

Umístění: Ambulance klinické psychologie, psychosomatiky a psychoonkologie Jiný

Paní doktorka je velmi empatická. Pozorně naslouchá. Pomáhá nacházet nejen odborná, ale i praktická řešení. Jsem velmi spokojen, je na ni spolehnutí.

Umístění: Ambulance klinické psychologie, psychosomatiky a psychoonkologie Jiný

Dr. má neprofesionální přístup. Nerespektuje pacienta, nenaslouchá jeho potřebám. Nelze doporučit...

Umístění: Ambulance klinické psychologie, psychosomatiky a psychoonkologie

Tento člověk mi pomohl víc než všechny psychofarmaka, šálky čaje a čerstvý vzduch dohromady. Vždy,když jsem odcházela, měla jsem pocit,že všechny problémy jsou vyřešené,vždy dokázala říct něco,čím se vše vysvětlovalo a jejími radami se snažím řídit stále. Děkuji a doporučuji:-)