Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Dagmar H.
Paní doktorka je odborník, kterého mohu jednoznačně doporučit. Prošla jsem si velmi náročnými časy. Rozvod s toxickým partnerem, domácí násilí psychické i fyzické, výhružky, citové vydírání (vše za účasti malé dcery), nemoc a ztráta blízké kamarádky atd. Paní doktorka nejenom, že dokázala přesně identifikovat jaké mám v sobě programy a nastavení, dokázala mě také navést na to, abych je uviděla, porozuměla jim a pracovala na jejich odstranění/změně. Za nic mě nesoudila, velmi vnímavě naslouchala, kladla otázky. Vždy se ke mně chovala s respektem, byť jsme se i přely, když jsem "nechtěla" slyšet co mi řekla a ohrazovala jsem se: "ale já přeci.., popř. to si nemyslím", abych v polovině cesty od ní musela uznat, že ano, že to je jak říkala, že já si to jen odmítám přiznat.
Paní doktorky si nesmírně vážím a děkuji za čas, podporu a energii, kterou mi věnovala. Pokud potřebujete skutečnou pomoc, jednoznačně doporučuji.
Driver
Paní doktorka je velmi empatická. Pozorně naslouchá. Pomáhá nacházet nejen odborná, ale i praktická řešení. Jsem velmi spokojen, je na ni spolehnutí.
A.A.
Dr. má neprofesionální přístup. Nerespektuje pacienta, nenaslouchá jeho potřebám. Nelze doporučit...
Sinead
Tento člověk mi pomohl víc než všechny psychofarmaka, šálky čaje a čerstvý vzduch dohromady. Vždy,když jsem odcházela, měla jsem pocit,že všechny problémy jsou vyřešené,vždy dokázala říct něco,čím se vše vysvětlovalo a jejími radami se snažím řídit stále. Děkuji a doporučuji:-)
Upravit nebo spravovat profilPsychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Psychologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně