Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Bara
Je uzasna,vzdy se snazi pomoci nejprve bez antibiotik,coz velmi ocenuji...Je ochotna a mila!!!
Helena
MUDr. Reiterová nerozeznala včas u mého manžela rakovinu hrtanu.Léčila mu několik týdnů zánět hlásivek antibiotiky a tím došlo k takovému nárůstu nádoru, že mu následně musel být odstraněn celý hrtan včetně hlasivek. Následovaly metastázy a o zbytku již raději nebudu psát.
Velmi negativní zkušenost!!! Paní doktorka je nepříjemná, neochotná a nevstřícná.
Dobrý den, malí i velcí pacienti,
upřímně bych Vás chtěla varovat před již samotným vstupem do ordinaced MUDr. Reiterové. V životě jsem se nesetkala s tak nepříjemným člověkem jako je právě paní doktorka. Přišla jsem tam s 6ti letým synem. Chování ke mně i k synovi bylo naprosto nepřijatelné. Paní doktorka a následně i sestra nám dali hodně najevo, že je vlastně svoji návštěvou obtěžujeme. Syn seděl na židli sám, vyšetření protrpěl velmi statečně, nebránil se a když brečel při vyplachování ucha, paní doktorka velmi zlým tónem ho uklidňovala: "Neřvi, s tebou se nedá pracovat" a následně "Ty jsi jak siréna" ... k čemuž se nelibým tónem přidala sestra "To snad chceš, aby tě ucho bolelo pořád!" Podotýkám, že syn měl zvýšenou teplotu, protržený bubínek a opravdu, ale opravdu tam žádnou scénu netropil.
A DALŠÍ BONBÓNEK ... paní doktorka nám řekla, že máme kapat do ucha OTIPAX. V návodu je ale psáno, že se nesmí používat při porušeném bubínku, jinak hrozí dostání se látky do středouší a porušení ucha.
V ŽIVOTĚ K TÉTO DOKTORCE UŽ NEVKROČÍME
Super
M.
Zkušená lékařka, velmi svědomitá. M.
Kamila Schánilcová
Paní doktorka je velmi zkušená a mohu ji jen doporučit.Chodím k ní již do dětství.
Liana L.
Byla jsem tam bohužel poslána k vůli otoku krku a můžu říct,že děs!!! Koukala na mě jako když jí obtěžuji zbytečně a přístup byl opravdu dost nepříjemný. Tak sem už ani omylem!
Schánilcová
Dobrá zkušená paní doktorka, doporučuji.
Kníže
Mudr. Reiterová je výborná ušní lékařka a specialistka na předepisování sluchadel pro nedoslýchavé. Hlavně si u ní cením vstřícný zájem o předepsání toho nejvhodnějšího sluchadla a klidnou povahu, kterou skoro nic nevzruší. Má i velmi vstřícný vztah k dětským pacientům.