Paní doktorku doporučuji, vždy jsem byla spokojená, jen je mi nepochopitelná finanční náročnost - sumy které doplácím jsou čím dál tím větší... V době, kdy amalgámovou plombu hradí pojišťovna za ní platím mnoho stokorun... Myslím, že by paní doktorka měla předem informovat, kolik bude člověk platit a proč - a hlavně dát na konkrétní materiál či zákrok stvrzenku - takto si myslím zbytečně kazí jméno!
Ano. Vysvětlí každý zákrok a je pečlivá a šikovná. Umí to i s dětmi.
Irena
S předchozím hodnocením souhlasím a přidávám, že paní doktorka má nejenom "zlaté ruce" - je vynikající odborník, své práci rozumí, ví co dělá, je precizní, pečlivá, důkladná. Má ale také "zlaté srdce" - je lidská, milá, ochotná, obětavá, pozitivní. Pracuje s myšlenkou na dobro pacienta, pacient je u ní na prvním místě. Pro mě i mé známé, kterým pomohla, je nenahraditelná.
Marie
Neznám lepší lékařku ve stomatologii. Znám ji už 20 let. Vždy byla ochotná, příjemná, pečlivá, profesilnální, nezištná. Zachránila zuby mně i několika mým známým, když přišli od jiných zubařů s tím, že "se stím už nedá nic dělat". Je zaměřena na zachování a záchranu zubů a na prevenci. Je výborná i na chirurgické úkony. Její specializací je dětská stomatologie. Je však těžké se k ní dostat, protože má nadbytek pacientů. Pracuje na 200%. Za každých okolností jí důvěřuji, nikdy nezklamala.
Marta
Nejlepší zubařka, jakou jsem doposavad zažila :-) dokázala mi spravit problémové zuby, které mě trápily pět let a se kterými si nikdo neporadil... Příjemná, pohodová a hlavně precizní. Vřele doporučuji!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze