MUDr. Marta Nagyová

Zubař Více

Moravský Krumlov 1 adresa

Praktický zubní lékař
Znojemská 235, Moravský Krumlov

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

G
Umístění: Praktický zubní lékař

Díky paní zubařce jsem měla strach z návštěv u jakéhokoli jiného zubaře. Na krvácení z dásní mi nic neřekla, když ji ji řekla, že mě bolí zub řekla jen, že to bude ASI obnazene krčky... Co s tím dělat nebo jak To zamezit nebo cokoliv už neřekla. Vrtání je pro mě zlo a i přesto mě dokázala ještě nadat, že ji nemám utíkat. A na vyvrtany zub dala plombu, která uzavřela mezeru mezi dalším zubem, tudíž se mi udělal další kaz.

Já osobně jsem díky paní doktorce nebyla u zubaře hodně dlouho,díky ní mám ze zubařů strach. Její vyšetření bolí. A když jsem přišla s malých kouskem ulomeným tak mi můj zub zbrousila tak že z něj mám půlku a šílená bolest o injekci sem si mohla nechat jen zdát..ale proč by jí záleželo na názoru nezletilé v té době.A jako osoba moc příjemná taky není asi nemá ráda děti, proto nás taky trápila celou základku:-(

Dostat se na křeslo této paní je nutné zlo. Při broušení jedničky dokázala zbrousit další tři zuby, takže to, co jsem ještě měla zdravé mi naprosto zlikvidovala.

Jsem spokojený, když vrtá, ukecá vás tak, že o tom ani nevíte. Má zdravý úsudek, nic nedohání ad absurdum. Umí pochválit...když je za co :-)

Ja jsem velice spokojen. K hodnoceni pani MG bych jen chtel podotknout, ze se opravdu mohlo jednat o zubni kaz. Nejsem stomatolog, ale myslim si, ze se to zjistuje tzv. soundou, na konci to vypada jako zahnuta jehla. Podle tvrdosti dane tecky poznate, zda jde o zubni kamen ci kaz. Jen by me zajimalo, jak jste poznala, ze to byl zdravy zub?

opravdu nedopoučuji. vyvrtala mi zdravý zub, protože černý zubní kamen ve formě tečky považovala za kaz. navíc mi neodhalila náběh na paradontozu :(