Lenka P.
Velmi vstřícný a milý přístup paní doktorky i sestřičky, vždy profesionální vyšetření s cílem pomoci. Výborná komunikace a jasné vysvětlení. V ordinaci vždy pozitivní nálada. Mohu vřele doporučit!
L.Machytková
Nejlepší dentista. Ona jediná mne dokázala zbavit panického strachu z návštěvy zubaře. Sestřička super, obě jsou vždy pozitivně naladěny.
Barunka
Rozhodně nejlepší zubařka! Vše krásně vysvětlí, pacient se u ní nebojí, je moc milá a precizní...skutečně se snaží pomoci
Milka Cajsková
Jsem s paní zubařkou velmi spokojená,chodím k ní mnoho let byla malá pauza ne kvůli paní doktorce,ale kvůli sestře.Paní doktorka je odborník a sestřička milá chodím tam velice ráda.Miroslava Cajsková
Irena Doubravová
Chodím k této paní doktorce s malou přestávkou, no je to hrozný už skoro 30 let a jsem nad míru spokojená. Veselá, vstřícná a hlavně profesionál ! A co je zvláštní tak jak to vidím ve svém okolí u ní skoro za nic neplatím. Slyším v okolí jak se všude platí už za vstup do ordinace , ale tady je to jinak. A ty pozvánky na prevenci tak to je taky super, přijde Vám to do schránky a hotovo. Všem přeji takovou paní doktorku i asistentku a jim přeji stálé zdraví a neutichající humor.
Tato zubařka je velmi dobrá,já k ní chodím a chová se ke mně moc hezky,hezky si se mnou povídá a pak mi dá vybrat něco.Tuto zubařku doporučuji všem.
Správná lékařka,která zachraňuje každý vlastní zoubek.J
velká spokojenost, docházím k paní doktorce 20 let. Je velmi příjemná, bezproblémové jednání a péče na vysoké úrovni bez sebemenších pozákrokových problémů.
PetraZ.
s pani doktorkou jsem spokojena a jsem moc rada ze k ni mohu chodit i s detmi se kteryma umi vlidne jednat a pracovat coz ocenuji.
Martin
K pani doktorce chodim od narozeni. Nemuzu si stezovat, Ikdyz mi cesta k ni trva pres 45 minut, nikdy bych nemenil.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze