Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jak si ctu tyto casto protichudna hodnoceni, myslim, ze jde o shodu jmen, ale dve ruzne doktorky. Detske lekarka Mudr. Marta Meznikova nepracuje na pohotovosti napriklad. Tato nase je naprosto excelentni, pecliva, hodnejsi uz snad byt ani nemuze. Ve srovnani s nasimi predchozimi se neda srovnat. Nikdy nepochybuji o jejich postupech a zcela vedome davam maximalni hodnoceni.
Verunka C.
Paní doktorka nam zanedbala peči je arogantní a vždy když byla dcera nemocna ani na ni nekoukla a hne psala ATB a až nakonec sme skončili v nemocnici byla cely rok nemocna a porad mela kasel a dusila se a ona tvrdila ze to je nachlazeni ... az nakonec sme skončili v nemocnici a tam mela zanet horních a dolních dýchacích cest a po měsíci mi jiny doktor zjistlil že dcera je už delší dobu astmatik a měli sme stesti ze nedostala zachvat a mela to jen ve stadiu daviveho kasle... ted sme u ni byli jen na zaskok pac nase doktorka mela dovolenou a opet si holku ani neposlechla hned napsala ATB a zdrzeli sme se v ordinaci jen minutky... takze tahle doktorka by mela radsi odejid do duchodu a věnovat se necemu jinymu hlavne neeee pacientum a nemocnym detem....
tereza ž.
Paní doktorka,mi vždycky pomůže,když jí řeknu co mi je.je moc hodná a milá.
Nejlepší lékařka jakou znám. LITUJI DNE ,KDY JSME SE MUSELI S PANÍ DOKTORKOU KVŮLI STĚHOVÁNÍ ROZLOUČIT. Nemohu si zvyknout na to,že jinde nejsou tak pečliví a milí k dětem.
JSEM VELICE SPOKOJENÁ MŮŽU VŘELE DOPORUČIT,JÁ S TÍM MÁM DOBRÉ ZKUŠENOSTI.MOHLA JSEM KDYKOLI NA PANÍ DOKTORKU OBRÁTIT.Z POZDRAVEM PANÍ CETLOVÁ
Matějková Zuzana
Moje první a doufám poslední setkání s paní doktorkou na pohotovosti,zatím nejhorší přístup,co jsem kdy viděla.Po tom,co jsem si přečetla její hodnocení zde se mi nechce ani věřit,že mluvíme o té samé paní doktorce.Byla hodně arogantní a protivná,buď to bude stářím nebo tím ,že se špatně vyspala,každopádně by se měla chovat profesionálně a né být protivná na malé děti,které za to nemůžou.
Dana
Vždy jsem velmi spokojená. Pečlivý a milý přístup. Děkuji
Deci
ROzhodně doporučuji, k paní doktorce jsem chodila a byla opravdu skvělá. Milá, vstřícná, komunikuje, nic nezanedbává, vše vysvětlí a každému pacientovi se věnuje velmi důkladně.
Lucie Brychtová
Paní doktorku znám sice pouze z ordinace, ale hodnotím jí jako nejskvělejší lékařku kterou znám. Sama jsem k ní chodila už jako malé dítě a mám jen ty nejlepší vzpomínky i když jsem prodělala dost nemocí. V současné době ji navštěvuji se svými dvěmi dětmi a jsou i oni velice spokojení. Paní doktorka je velice milá a snaží se léčit nejlepší způsobem. Doufám, že bude ordinovat ještě hodně dlouho. Jen lituji, že se k ní nemohu přihlásit já sama. Je vážně skvělá.
Filip
Chodil jsem k paní doktorce a ona je stasne hodna ma rada deti hezky s nima pracuje určitě doporučuji.