Jiří R.
S pani Markovou jsem spokojen,na to v jakem stavu jsem měl zuby(opravdu v katastrofickem stavu)tak je opravdu hodna,ochotna no prostě neni nic co bych vytkl.Od mala jsem mel obrovsky strach dochazet k zubaři as pani Markova me toho zbavila,jsem rad ze mohu dochazet pravě k ní.J.R.
jsem spokojený
L.M. Jaroměř
Já tedy nevim, ale paní cykaska tady rozebírá kádrovost a doby totalitní. Musím říct, že ač jsem tu dobu z tohoto pohledu moc nezažila, tak vždy k paní doktorce Makrové chodili prominenti -protože tu byla nejkvalitnější zubní lékařka, která dělala dokonce chyrurgické zákroky. Mé zkušenosti jsou také velmi dobré - vždy se snažila mi zub zachránit a léčit, dokud se neumoudří. (ikdyž já si chtěla už bolestí nechat vytrhat třeba všechny zuby!) :-) Nikdy nemůžu říct, že by byla vzteklá, popudlivá nebo nepříjemná. Proto se - narozdíl od jiných zubařů - k ní nikdy nebojím chodit. Já jsem zkrátka spokojená. L.M.
cykaska
Vzteklá, bezohledná a arogantní, co jsem jí řekla za své potíže ironicky kritizovala, třískala zubařkými nástroji o zem a ještě mi vynadla že sliním, když ji nefunguje savka. Zkuste hodinu neslinit! S takovou bezohledností jsem se ještě nesetkala. Typická ukázka toho, jak kvalitní studenti se dostali na lékařskou fakultu za socialismu.Hlavně ti s perfektním kádrovým profilem! Jana J.