Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Honza E
Všimla jsem si této ankety a i já přidám jen velkou chválu. Ona mě ustálila a naučila svým přístupem, abych začal myslet a chovat se jinak a moje návštěvy u ní byly vždy proto k něčemu. Dokázala totiž mě plně otevřít a já uvolnit a v její přítomnosti jsem se cítil tudíž skvěle. Dokážu řešit věci dnes s věci s nadhledem a být příkladem, že z každé špatné situaci lze vyjít se ctí. Škoda, že takových žen psychologů je málo.
Martina
Pani doktorka je uzasna dlouhe roky jsem verila klasicke medicine a branila se pochopeni alternativni mediciny a duse.Behem pul roku me pani doktorka pripravovala na zmenu ve vnimani sveta.Kdo opravdu na sobe chce neco zmenit a pujde si za tim zacne naslouchat a jednat tak jak duse citi zacne se jeho zivot ubirat uzasnym smerem :-) najit rovnovahu ve sve dusi.Svet je jaky si ho mi sami udelame :-) kazdy mame svou volbu a sve rozhodnuti :-) rovnovaha mezi prijimanim a davanim :-) uzasna je i jeji dcera muze clovek porovnat ruzna nazory na jednu a tu samou vec. Mam je obe dve moc rada :-D s laskou Martinka
Martasek
Ráda bych tu pochválila paní doktorku a vlastně ji takto poděkovala za její vytrvalou péči. Ona opravdu chce člověku pomoci! Již dříve jsem chodila k jiným psycholožkám, ale u ní se cítím poprvé bezpečně a přijatá. Nevím, kde bere na své pacienty tu stálou laskavost a trpělivost. Na člověka u ní dýchne klid a lidskost. Jednomu je brzo jasné, že svou profesi nebere jako zaměstnání, ale jako povolání, poslání - toho si u ní vážím nejvíc. Myslím, že takových citlivých, vnímavých odborníků se srdcem na dlani je už hodně málo...Souhlasím též s tvrzením, že je skvělá diagnostička, u mě se tedy bezchybně trefila.
kamila_ol
Velmi děkuji paní doktorce za její laskavý a lidský přistup, kterým umí nenásilně léčit duši i související somatické problémy. Pomohla již nejen mně, ale také několika mým blízkým lidem. Jsem ráda, že jsem ji neminula...
workoholik
Paní doktorka je skvělá, velmi mi pomohla. Vyslechne, poradí, je vidět zájem o každého ze svých pacientů.
Paní doktorka Látalová je velmi příjemná. Její přístup je pro mne uklidňující. Zbavila mě dlouholetého strachu z vody a nejen to, pomohla mi vyřešit spoustu jiných věcí, které s vodou nesouvisely. Její metody mi velmi pomohly a pomáhají. Moc ji děkuji.
Rád bych paní doktorce za všechno poděkoval, prostě na jedničku. Paní doktorka Látalová je příjemná a je vynikající psycholog :o) DOPORUČUJI!
K paní doktorce jsem chodila asi rok a půl po tom, co jsem začala mít problémy s depresemi a panickou poruchou. Určitě mi pomohla minimálně to, že jsem s ní mohla o všem mluvit, ona mě vyslechla a na spoustu věcí řekla svůj názor. Je velice příjemná a musím souhlasit, že její metody jsou hlavně ty z alternativní medicíny, ale do ničeho mě nenutila. Myslím tedy, že sedne hlavně lidem, kteří více věří těmto přírodním cestám v medicíně.
Helena
Myslím, že paní doktorka je skvělá. Pracuje ne zrovna klasickou metodou, ale myslím si, že pravdivou.
E.M.
Ve všem vždy perfektní a příjemná, velice si PhDr.Látalové vážím. Všem doporučuji, chodím k ní už dlouho. Jako psychodignostik a terapeut na jedničku. Mě rozhodně pomohla! Jsem spokojená.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den p. Látalová, mohu se zeptat zda máte volný termín. Ráda bych si v sobě vyřešila svůj blok z dětství, jakmile cítím z něčí strany lítost tak brečím. Chci s tím zatočit. Kromě toho mám i osobní a zdravotní problémy. Děkuji moc
Dobry den,zavolejte zitra dopoledne na cislo do nasi ordinace (ktere sem bohuzel nemohu vlozit) a rekneme si vice k moznemu terminu.
S pozdravem Kristyna Latalova