MUDr. Marta Květoňová

Zubař Více

Pelhřimov 1 adresa

Ordinace

třída Legií 1149, Pelhřimov

Musím souhlasit s tím, že paní doktorka je velice příjemná, usměvavá a působí profesionálním dojmem. To je bohužel vše, co dle mého názoru umí. Nezkoumá zuby jako celek, ale pouze hodnotí jejich stav na základě toho jak vypadají "navenek" a neřeší, co se děje i uvnitř zubu. Proto se u několika mých zubů stalo, že je tato lékařka považovala za "zdravé", ale po konzultaci s jiným lékařem bylo zjištěno, že pod plombami jsou kazy až na dřeň a tento stav vyústil v nutnost umrtvení zubu. Plomby byly navíc provedeny velmi neprofesionálně, přesahovaly do mezizubí, tím znemožnily kvalitní a důkladné čištění těchto prostorů a poskytovaly skvělé prostředí pro tvorbu dalších kazů. Pokud pro někoho není dostatečným argumentem fakt, že jsem od této zubařky odcházela s informací o zdravých zubech a druhý den mi jiný lékař na RTG snímku ukázal 5 (!!) kazů, pak k této lékařce nadále choďte a doufejte, že vám její přístup nepřivodí takové problémy se zuby, jaké způsobila mně.

Paní doktorka , je opravdu ten nejmilejší a nejvstřícnější stomatolog, kterého znám! Moc ochotná milá a to nejdůležitější.... šikovná!

• R

Paní doktorka Květoňová je ten neochotnější a nejlepší stomatolog, kterého jsem kdy poznala. Všem vřele doporučuji.

Milá a příjemná zubařka