Praktická lékařka
Bělohradská 1128, Havlíčkův Brod

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Chodila jsemk ní jako pacientka a byla jsems ní velice spokojená.Sice jsem čekala dlouho v čekárně ale jako lékařka je paní doktorka výborná.

nejlepsi pani doktorka v havlickove brode mila,lidska,pomuze kdyz je cloveku zle a poradi absolutni spokojenost a cekaci doba? klidne si pockam a sestricka mila taky

Skvělá paní doktorka, hlavně příjemná a lidská. A delší čekací doby? To jen odůvodňuje, jak je dobrá. Akorát dealeři by mohli chodit po pracovní době.

Paní doktorka mi velmi pomohla. Po celou dobu mé nemoci (7 měsíců) mě povzbuzovala, citlivě mi naslouchala, doporučila vhodnou odbornou léčbu. Lepší praktickou lékařku jsem si ani nemohla přát!

Dlouhá čekací doba.Přednost mají obchodníci s lékařským materiálem?Jinak je spokojenost i s její setřičkou.
Doporučuji

Velmi dobrá lékařka jak po odborné stránce, tak po stránce lidské, citlivý a individuální přístup. Nevýhoda - dlouhé čekání i přes objednání na určitou hodinu.

Z

Úžasná paní doktorka, poradí, pomůže, vysvětlí, pošle na vyšetření.... , no prostě super. A teď ta čekací doba... to je super a za to patří velikánský dík skvělé sestřičce. Prostě super profesionální tým.

Velmi milá a příjemná lékařka, záleží jí na pacientovi, sice je delší čekání, ale i tak ji mohu jen doporučit. Pacientovi se věnuje a poradí vzhledem k kompletnímu zdrav. stavu jakou léčbu či léky předepsat.

Dobrá doktorka, ochotná a spolehlivá. Poslední dobou se zlepšila i čekací doba.

Skvělé jednání a dobrý diagnostk.