Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Ivana
Paní Jedličková je pravděpodobně profesionál, ale empatií moc nedisponuje, resp. vůbec. Pokud je vše v pořádku, na nic se neptáte, usmíváte se, tak s ní problém mít nebudete, pokud však vznesete nějaké dotazy (u prvorodičky určitě nějaké vyvstanou), tak nejen pohledem, ale i slovně vám dá najevo, že si o vás nic valného nemyslí. Je mi nepříjemné k ní chodit.
Eliška
Já k paní doktorce Jedličkové chodím 14 let a jsem spokojená jak s přístupem paní doktorky tak i sestřičky. Paní doktorka mi vždy se vším ochotně poradila a netvářila se kysele jako jiní doktoři. Co se týče sestřičky je milá a vždy se stará jestli jsem v pořádku jak při očkování tak při normální prohlídce. Můžu jen doporučit !!
ft
Paní doktorka na první pohled působí přívětivě. Vyšetření dětí ale naprosto odbývá, rutiině dítě zkontroluje. Pokud máte dítě zdravé a nic vlastně nepotřebujete, je to ok. My jsme bohužel to štěstí neměli a bohužel i přes naše opakované upozorňování paní doktorka zdravotní stav našeho dítěte neřešila a naše obavy přehlížela a zlehčovala. Nakonec jsem se rozhodla zajít k odbornému lékaři bez jejího doporučení a ten se naprosto jejím postupem zhrozil. Pokud bychom zdravotní stav naší dcery řešili dřív, ušetřili bychom dceři hodně problémů a doživotních následků. Pediatričku jsme změnili. Teď jen lituji, že jsme to neudělali dřív.
Sestra je nepříjemná a arogantní.
Dolečková
S naší paní doktorkou a sestrou jsme spokojení,vždy nám dobře poradily nic nezanedbaly a paní doktorka i mimo pracovní dobu když je potřeba ochotně po telefonu poradí.Rádi k nim chodíme mají vždy dobrou náladu a mi se u nich cítíme dobře.
LaRia de Caroline
K MUDr. Jedličkové jsem už od dítěte chodila ráda, je lidská, příjemná, spolehlivá, naprosto profesionální. nevzpomínám si, že by někdy něco zanedbala, spíše naopak - vždy pečlivě vysvětlila postup léčby, podávání léčiv... Pokud máte špatné zkušenosti, zamyslete se nejdříve nad sebou, vše pramení z dobrého vychování a normálního přístupu, pokud nedokážete zachovat asertivitu, se zlou se životem potážete.
nedoporucuji jak sestra tak doktorka jsou obe dve arogantni. jakmile se dite zapre tak hned z neho udelaj debila poslou ho na psychologii ze je hloupy a ze ho tyrame.
Také jsme po roce změnili paní doktorku a vůbec nelituji. Měla jsem to udělat už mnohem dřív. Doktorka i sestra nejspíš vědí"uplně vše". Velmi mi vadil naprosto arogantní přístup a vysmívání sestry, vše jsme podle ní dělali uplně špatně.
S doktorkou nebyla taky moc řeč, stále jakoby neměla čas vám vše vysvětlit a na vše jsem se musela zeptat jak blbec. Takže v kombinaci se chytrou horákyní sestrou jsem se tam taky tak při každé návštěvě cejtila. Kromě toho jsem se tam vždy chovala slušně, s pokorou a nikdy jsem zbytečně neotravovala dotazama i když bych u 1.dítěte mohla. Ani jsem se neopovažovala pomalu tam o něco poprosit a když už napřílad o recept, vyslechla jsem si řadu řečí a komentářů atd.MAXIMÁLNĚ NEDOPORUČUJI!
Jsem velice spokojena , pani doktorka i sestra jsou ochotne , se vsim poradi , vysvetli. Kdyz jsme mely naky problem mohla jsem klidne zavolat na mobil a pani doktorka nebo sestricka ochotne poradily a pomohly. Dcera tam jde vzdy rada .
Paní doktorka, ke mně i mým dětem byla vždy velmi milá. Myslím že je odborník na svém místě. Vždy mi ochotně poradila, podrobně vše vysvětlila a odpověděla na všechny otázky. Jen se musím přiklonit k názorům, že sestra často působí arogantně a doporučuje ještě před stanovením diagnózy jako všelék homeopatika.
Vždy jsem byla spokojená s péčí o mé děti. Syn letos dovršil 19 let a velice nerad přechází k praktickému lékaři pro dospělé. Mnohokrát jsme paní doktorku navštívili se synem i dcerou, kdy naše "zdravotní problémy" byly mnohdy velice zapeklité. Nikdy se nestalo, že by nám nevysvětlila proč to či ono dělá - doporučuje. Je to lékařka s přehledem, zbytečně nepřenáší paniku na rodiče ani děti.
Děkujeme za dlouholetou péči!
Tomáš, Zuzka a jejich matka Lenka
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze