Vladimír Sláma
Ja jsem s paní doktorkou spokojen,a hlavne paní sestřička která ji v ordinaci doplňuje,je prostě boží...Anděl řekl bych..Neměl jsem sice nikdy nějaký vážnější problém než je borelióza,ale vždy sem mohl o paní doktorce,spíše o nich dvou jako o celku,mluvit jen kladně..
Hrůza ! Po několikátem incidentu kdy doktorka volala v ordinaci a v čekárně bylo plno a po dvou hodinách nikoho nevyšetřila, jsem odjela na pohotovost kde mě vyslechli proč nejedu ke svému obvodní lékařce když je všední den. Vysvětlení : když tam jedu ona neordinuje i když má otevírací hodiny ! Patky neexistuje aby tam byla. V čekárně čekáte dvě až tři hodiny i když jste na řadě aby vás vyšetřila ... Dodatek lékaře na pohotovosti : jste asi třetí co dne přijela od paní Fialové . Raději budu dávat 90 Kč než tohle ! Při dotazů jestli by byla ochotná mi vystavit potvrzení o prohlídce mi bylo uděleno že to nedává pouze do ŽK .. vysoká škola nemá ŽK :D ....
Maria Deiac
Tomu člověku se nedá říct lékař. Křičí bez důvodně a uráží lidí. Vubec nema co delat mezi lidi a vůbec ne léčit. Chtěla jsem po ní doporučení na Diabetologie a řekla že si mám zařídit sama . Byla urážliva nepříjemna nadávala a vůbec si myslím ze se ma sama léčit u neurologa
quest
Nevím co všichni máte. Já k ní chodím už dlouho a je výborná. V životě jsem neslyšel , že by si řekla o úplatek. Jestli někomu z vás ano tak jste se měli obrátit na policii a ne tady anonymně házet špínu bez důkazu. Je šikovná a daří se jí. To bude asi ta chyba,protože závist je u nás velmi rozvinutá. Občas přijde později,ale víte proč? Jednou třeba kvůli mě,protože jsem byl po vážném úrazu a bylo mi špatně. Zastavila se u mě doma a zkontrolovala mě bez ohledu na to,že holt lidé z chcřipkou chvíli počkají. A nikdy nechtěla žádné peníze,to říkáte kraviny. Choďte jinam když se vám nelíbí. Já tam rozhodně zůstanu.
Bránecká Irena
Před 14 dny zachránila tato lékařka mému manželovi život, stěžoval si na velkou bolest v noze, byl oteklý, poslala ho na vyšetření do rokyc. nemocnice, místní odborný personál však zcela pochybil. Když naše lékařka druhý den obdržela výsledky jeho vyšetření, neprodleně zavolala záchranku a manžela odvezli do FN Plzeň. Byl v ohrožení života, rozsáhlá trombóza, prodělal 3 x trombolýzu. Těžký průběh nemoci i léčby, jeho organismus reagoval špatně na léčbu. Chci ji i tímto poděkovat, protože to není poprvé, co tato lékařka věděla víc než odborní lékaři v rokycanské nemocnici. Možná ne úplně všem sedne to, že je rázná a otevřená, ale já jsem za to ráda. Nebýt jejího rychlého a rázného jednání, byla bych nejspíš dnes již bez manžela. Přesvědčila mně opět o tom, že její odbornost daleko přesahuje rámec obvodního lékaře. dokonce zavolala k nám domů a zajímala se jak je s manželem, takže jí opravdu na lidech záleží.
je dobra nemuzu si na ni stezovat
dobrá písařka na PC,možná i dobrá Mudr.
Paní doktorka Fialová je profík a vždy když je nějaký problém tak ho vyslechne a v případě nutnosti okamžitě pošle na vyšetření na specilizované pracoviště
Je fajn vyslechne poradí.
Umí léčit jen antibiotikama. Velmi nepříjemná!! A bez poplatku vás ani nepozdraví. Pozor na ni!! No každý si musí vybrat sám!